Patriks lēnām sāk atveseļoties!

Patriks lēnām sāk atveseļoties!

31. Jan 2011, 09:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlējos mazliet apstāstīt, kā mums ar Patriku ir gājis.

{smallpic:1}
No 22.marta līdz 31.martam bijām Krimuldā. Tā vieta ir ļoti skaista kur paveras brīnišķīgs skats uz Gauju un gaisa vagoniņa trasi. Netālu atrodas Gūtmaņala,kur var aiziet pastaigas pēc.


Bet par ārstēšanās procesu sīkāk-Patrikam bija ārstnieciskā vingrošana un masāža-ļoti jauka fizioterapeite Ligita bija,Patriks ne reizi neraudāja pie viņa esot un cītīgi darbojās kopā ar Ligitu. Mēģinājām arī Pērļu vannas,bet diemžēl tikai pāris reizes varējām to veikt.Patrikam parādījās klepus, nācās pārtraukt, jo baidījos, ka nesākas plaušu karsonis, Patrikam ir jāuzmanās, jo viņam ir bronhiālā astma. Tika veikta arī kājiņu ietīšana parafīnā un iegurnis arī. Loti patīkamas atmiņas ir par Krimuldas rehabilitācijas centru. Ieteiktu arī citiem tur aizbraukt.


{smallpic:2}
Nupat nesen bijām arī Bērnu Gaiļezerā Mežciemā.


Tur arī ir brīnišķīga attieksme pret bērniem un arī vecākiem. Patrikam bija vingrošana, parafīns -rociņām un kājiņām, pērļu vannas, sms-fizioprocedūra, logopēds, ergoterapeits.  Nevarējām gan iziet visu ārstēšanās kursu,jo Patriks bija ļoti nemierīgs un nespēja koncentrēties uz procedūrām, bet pamazām jau mēģinājām, lai kaut kas no procedūrām tiek,jo tas ir viss Patrika labā.


Ārsti jau ir strikti un pateica, ka Patriks jādabū uz četrrāpus pozu un rāpošanu, jo tad ir cerība, ka staigās mazais brašulis.

{smallpic:3}


Esmu sākusi meklēt, kur varētu ar zirgiem jāt un vēl ambulatori vingrot. Cenšamies pozitīvi domāt un cerēt, ka Patriks tiešām sāks palēnām rāpot kā vajadzētu, lai muguras un vēdera muskulīši sāktu darboties.
 

Esmu pievienojusi 3 bildītes-kur pirmās divas ir Krimuldā pie jaukās Ligitas un pēdējā bildīte ir Gaiļezerā pie logopēdes Sanitas.



Ar vissirsnīgāko pateicību Māmiņu klubam, Linda!