Paldies visiem, kas ziedoja Patrika rehabilitācijai!

Paldies visiem, kas ziedoja Patrika rehabilitācijai!

23. Oct 2010, 18:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējo dienu laikā Māmiņu Klubā vārds- PALDIES- skan visai bieži. Bet tiešām tas ir TIK patīkami pārsteidzoši, cik daudz labu cilvēku atrodas! Te palīdzējam daudzbērnu ģimenei no Auces, te palīdzam saziedot naudiņu Patrika rehabilitācijai!

 

Vēlējos mazliet apstāstīt kā mums te klājas Baltezerā!

Ieradāmies 26.01.2010

Vizīte pie ārsta jau ar pieteikta, nodarbība jau ar būšot pirmā. 

Nu, re, pagāja pirmā nodarbība čīkstot un pīkstot. Patriks nevarēja saprast kāpēc viena tante pienāk un tad jāiet pie otras tantes, skatās man acīs ar tādu izbrīnu! Bet ir jauka fizioterapeite Eva-sirsnīga un jauka!

Otrā diena

 

Patriks jau atpazina Evu un pat pasmaidīja, mazāk niķojās un varēja jau arī pasmaidīt. Vakarā tikai maza  problēmiņa sākas, kad Patrikam parādījās caureja, naktī vēma. Man bija jautājums - no kā? Nesapratu, iedevu smektu un linex, kā jau bija zināms kas ir jādod šādās situācijās!


Trešā diena

Patriks jau saprot kur mēs dodamies un pat nedzirdu nevienu niķīti! Prieks , ka mazais pats cenšas tik uz priekšu un jau kādu brītiņu var četrāpus stāvoklī pastāvēt. Pat asaras acīs sarodas, bet turos ,lai jau mazais nesapriecājas. Jā, mazais dikti ātri sāk apgūt kas un kā, bet vēl trūkst spēka pašam nostāties vai atstutēties uz elkonīšiem. Ja patur, mazais ļoti smuki var noturēties! Prieks, ka mazais cenšas!


Ceturtā diena

Atkal jau ikdienas nodarbības laiks ir klāt! Patrikam nav īpaši labs garstāvoklis, bet kas jādara, tas jādara. Ejam pie savas fizioterapeites Evas. Pašreiz zāle ir tukša, bet pamazām jau arī citi bērniņi, kur arī vingro, bet katrs bērniņš pie sava fizioterapeita. 


Patriks cik nu cenšas savaldīt savu niķi, bet pa reizei jau pasprūk kāds niķīts ar. Sāku ievērot, ka Patrikam sāk patikt uz lielās bumbas un pret spoguli vērot sevi! Prieks!


Vēl arī sestdien, arī ir nodarbība, bet pie vīrieša būs, jo Eva sestdienās nestrādā. Bet tas jau nekas, galvenais, lai nepazustu nodarbība.

Liels paldies tiem jaukiem cilvēkiem, kas ziedoja šo naudiņu! Mums arī sanāk sāls sauna, jo mazam ir bronhiālā astma un tas ļoti nāks par labu Patrikam! 

 

Linda Dinsberga

 

Kā stāsta Linda, ārstēšanai naudiņas pietiekot un ir liela iespējamība, ka viņi tiks uz rehabilitāciju Krimulas sanatorijā par valsts līdzekļiem! Turam īkšķus, lai viss izdotos!

31. Jan 2010, 18:18

Lai veicas mazajam!!! Un izturību mammītei!