Paldies visām mammām, kas veido un piedalās Māmiņu klubā!

06. May 2011, 08:40 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Kad pirms 7 gadiem pirmo reizi sākām aizdomāties, ka kaut kas tāds kā Māmiņu klubs vispār ir nepieciešams, es sēdēju mājās ar savu mazo zīdainīti dēliņu un man pat nebija interneta! 

 

Es staigājos pa Rīgas ielām ar ratiņiem. Priecājos par dzīvi un skaisto jaunību, izņemot, ka dažas rūgtas domas nāca prātā, vērojot, cik tomēr apkārtējā vide jaunai māmiņai ar bebuci ir nedraudzīga!

 

Es atceros to ziemas novakari, kad prātā neatlaidīgi sāka klauvēties kaut kas...kaut kas? Tas bija Māmiņu klubs! Tā nebija mana ideja. Mēs tagad , atskatoties uz šī projekta vēsturi, domājam, kurš to izdomāja? Nu neviens! Tā ideja ir universāla - jaunajām mātēm ir nepieciešams atbalsts un tā tas ir visā pasaulē!

{smallpic:1}

{smallpic:2}

Tagad Māmiņu Klubs, pateicoties jūsu drosmei dalīties savās idejās , viedokļos, nestāvēt malā, ir izaudzis par patiešām lielu lielu lietu! Kopā pa Baltijas valstīm mēs esam ap 120 000 māmiņu!!! Vienotā Klubā, vienā sasaistē. 

 

Un tiešām nav nozīmes, ko tieši katra mēs te darām. Svarīgi ir tas, kā mēs jūtamies kā mammas, kādas idejas mēs vēlamies nest pasaulē, kā mēs mīlam savus bērnus un iedrošinām arī citiem mīlēt viņus!

 

Es nesen atgriezos no vienas lielas starptautiskas konferences, kurā man bija jāprezentē mūsu Māmiņu klubs. Leipcigā bija sabraukuši spožākie prāti bērna attīstībā un psiholoģijā no visas pasaules. Mūsu Māmiņu klubs tika ļoti augsti novērtēts kā veiksmīgs projekts ar starptautisku potenciālu.

 

Rezultātā Māmiņu klubu uzaicināja konsultēt par jauno māšu atbalsta sistēmas izveidi gan Dienvidāfrikā, gan Afganistānā. Pat Japānā un Austrālijā. Tas, kas izauga no vienas mazas idejiņas, kas klauvējās pie durvīm, var augt un plesties:) Pateicoties jums, kas dalās, iedvesmo, sūta bildes, raksta, piedalās raidījumos ir aktīvas - jaunas, spēcīgas un stipras sievietes!

 

Paldies arī visiem kolēģiem, īpaši Kristīnei, kas tik neatlaidīgi un brīnišķīgi veido šo portālu!

 

Sandija, Māmiņu kluba vadītāja Baltijas valstīs

 

* Šorīt atverot portālu www.maminklub.lv mūs sagaidīja īpaši sacerēta himna...portālam!!!

Muuna Muuna 15. Jul 2010, 22:40

Sveicieni aī no mums 😀

taschinka taschinka 15. Jul 2010, 11:32

Pievienojos sveicejiem! Labi ka jus esat mums!!! 🌷

15. Jul 2010, 11:28

RU MK meitenes tiešām malachi!

15. Jul 2010, 11:24

Vēlreiz sveicieni jubilejā, jūs esat malači!!!!🌷

15. Jul 2010, 11:23

malači sirsnīga dziesma😀