Paldies Māmiņu Klubam par kursiem!

Paldies Māmiņu Klubam par kursiem!

22. Sep 2010, 11:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vienmēr ir patīkami pateicības vārdus no jums! Sevišķi, ja šie pateicības vārdi nākuši Ziemassvētku laikā..

 

Gribēju izteikt vislielāko pateicību sakarā ar Jūsu veidotajiem vecāku kursiem! Mūsu topošā ģimene tos apmeklēja pašā pirmajā veidotajā grupiņā un nu varu teikt un likt roku uz sirds, ka tik tiešām tik jauku attieksmi, informācijas gūzmu un labi radītu atmosfēru sen nebiju redzējusi!:)

 

Tā kā kursus apmeklējām jau diezgan laicīgi, lai tā nu pa riktīgo varētu sagatavoties, apmēram 25. nedēļā, tad nu visu turpmāko laiku patiešām lieti noderēja informācija, bukleti, diski u.c., ko ieguvām kursu apmeklēšanas laikā. Tā nu katru dienu varēju mācīties un apgūt kaut ko jaunu. Tad atkal kaut kas piemirstās un atceros, bet ir taču diski! Nu tie tika malti cauri vairākas reizes!

 

Tā nu mūsu meitiņai bija jānāk pasaulē tikai janvāra pirmajā nedēļā, bet viņa mūs pārsteidza tieši mēnesi ātrāk-3decembrī:) Šo jauko brīdi sagaidījām Cēsu slimnīcā! Un tur atkal varu teikt visu to labāko!

 

Tā kā mums bija ģimenes dzemdības, mūsu jaunais tēvs mani varēja ļoti labi asistēt un palīdzēt, palīdzēja pirms tam ieņemt labākās pozas un pēc tam atkārtoja vecāku nodarbībās dzirdētos I.Kampusas teiktos vārdus: „Acis vaļā, muti ciet, un nu....:)” Tā nu tikām laimīgi pie savas meitiņas Montas Dominikas!

 

Jau tūlīt būs pagājušas jau kopīgi pavadītās trīs nedēļas, pa vidu vēl tam visam bija problēmas ar pienu, kad nu tieši vienā dienā satraucos, ka vai mazajai tā pietiek?! Un tad atkal mans puisis citēja D.Zandes teikto, ka vienā dienā piens pazust nevar un iedomājies, ka tev viņš ir!

 

Ejot uz nodarbībām, man likās, ka mans draugs daudz ko palaiž garām, un nu priekš kam viņam tagad arī ļoti būtu jāieinteresējas par to krūts barošanu? Bet nu, lūk, izrādās, ka klausījies ir ļoti uzmanīgi un ar lielu interesi!!! Tā kā mājās varam daudz ko atcerēties un apspriesties, kas un kā! Ļoti noder arī D.Zandes sagatavotais materiāls par barošanu, kad aizmirstas, tad zinu, ka varu palasīt un viss ir atkal ir saprotams!

 

Tā nu ir sanācis, ka man apkārt arī ir ļoti daudzas grūtnieces, tad jau paspēju ieteikt arī jūsu kursus, bet viena nelaime- gribētāju acīmredzot ir tik daudz, ka vēlamajā lakā pie jums nemaz nevar tikt! Bet arī apsveicu ar to, ka tas nozīmē, ka ļoti daudziem jūsu projekts ir iepaticies!

 

Tā nu, kamēr esmu mazo princesi nolauzusi uz miedziņu, izdomāju, ka tomēr vēlos JUMS VSIEM PATEIKTIES, ka šajos laikos, kad visi ir tik drūmi, arī darot mazas, varbūt tik maznozīmīgas lietas var kādu tik ļoti iepriecināt!

 

Priecīgus un gaišus svētkus arī no mūsu ģimenes- Lauras, Gata un Montas Dominikas!!!

 

Ieskaties un uzzini vairāk par Topošo Vecāku sagatavošanas kursiem ŠEIT!