Noslēdzas Latvijas Ārstu biedrības un sadarbības partneru sekmīgi īstenotā kampaņa ''Ēdīsim dārzeņus un augļus 5 reizes dienā!''

Noslēdzas Latvijas Ārstu biedrības un sadarbības partneru sekmīgi īstenotā kampaņa ''Ēdīsim dārzeņus un augļus 5 reizes dienā!''

23. Jul 2012, 00:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēdzas Latvijas Ārstu biedrības un sadarbības partneru sekmīgi īstenotā veselīga uztura veicināšanas kampaņa ''Ēdīsim dārzeņus un augļus 5 reizes dienā!'' mēneša garumā. Tās laikā notika dažādi pasākumi ar mērķi rosināt Latvijas iedzīvotājus lietot uzturā pēc iespējas vairāk dārzeņus un augļus.

 

''Informācijas par veselīgu dzīvesveidu un uzturu nekad nevar būt par daudz un tas ir tieši tas, ar ko šīs kampaņas laikā nodarbojāmies – dažādos veidos, dažādās auditorijās un informācijas izplatīšanas kanālos stāstījām un rādījām, kāpēc vajag ikdienā vairāk ēst dārzeņus un augļus. Tas viss nebūtu iespējams bez mūsu sadarbības partneriem, tādēļ vēlos pateikties Veselības un Zemkopības ministrijām, vecāku apvienībai „Māmiņu klubs” un masu medijiem par atbalstu un aktīvo līdzdarbošanos kampaņas īstenošanā,'' pauda Latvijas Ārstu biedrības prezidents Pēteris Apinis.

 


Jau vēstīts, ka kampaņas laikā notika dažādi iedzīvotāju informēšanas pasākumi - izglītojošas publikācijas un raidījumi masu medijos, izglītojoši pasākumi bērnu vecākiem, dažāda veida diskusijas un apaļie galdi, reklāmas klipi un džingli, kuru galvenais mērķis bija popularizēt dārzeņu un augļu regulāru lietošanu uzturā.

 

MĀMIŅU KLUBS SAKA LIELUM LIELU PALDIES VISIEM, VISIEM, KAS PIEDALĪJĀS KONKURSOS UN PADARĪJA SAVAS ĢIMENES ĒDIENKARTI VESELĪGĀKU!