Alternative content

Noskaties TV raidījumu internetā!

08. Oct 2010, 09:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tagad TV raidījums ir skatāms arī internetā! Noskaties to, ja nepaguvi redzēt to pa TV!

 

17.janvāra raidījuma tēmas:

Kā uzveikt iesnas

Dakteri saka, ka bērns ar iesnām drīkst slimot līdz pat astoņām reizēm gadā un dažreiz tā arī šķiet, kā mazākā vēja pūsmiņa, tā iesnas ir klāt. Tāpēc svētdienas raidījumā skatīsim, kā ar iesnām vislabāk tikt galā....

 

Izvēlamies piena maisījumu

Mums tikai tā var šķist, ka izvēlēties piena maisījumu ir vienkārši. Mēs ieejam veikalā un nopērkam to, kura bundža mūs uzrunā. Taču tā nevajadzētu darīt. Ir ieteicams padomu jautāt sava bērna ārstam un noteikti papētīt dažādu piena maisījumu saturu.


Kā mierināt mazuli

Kad māmiņa un tētis beidzot ir satikušies ar savu ilgi gaidīto mazuli, līdzi priekam par mazo brīnumu nāk arī dažnedažādi pārbaudījumi un negulētas naktis. Zīdainītis par katru savu vajadzību paziņo vecākiem raudot, bet māmiņa un tētis ir nesaprašanā – kā lai saprot, ko īsti bēbītis vēlas.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Šos jautājumus pajautāsim gan ārstam, gan izplatītājiem!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Viesi

Kādi ir tie jautājumi, kas Tevi interesē ? Uzraksti tos šeit, jaunnedēļ MK satiksim mūsu Kluba ārstus, pajautāsim un uzrakstīsim šeit padziļinātas atbildes!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Viesi

Bet tieši tāpēc ir internets, kur pēc raidījuma izlasīt padziļinātākus rakstus, jo vienā raidījumā nevar dot atbildes uz visiem jautājumiem, tas nav iespējams 25 minūtēs☹