Nāc uz muzikālo izrādi "Pifa piedzīvojumi"!

30. Apr 2010, 14:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

13. un 29. novembrī skatītājus ar muzikālo izrādi "Pifa piedzīvojumi" priecēs RīBēJa MuTe un Aisha galvenajā lomā! Atnāc arī Tu!

 

Talantīgā dziedātāja Aisha skatītājus priecēs, aizrautīgi un atraktīvi spēlējot galveno - Pifa lomu. Labsirdīgajam un draudzīgajam sunītim Pifam, viegli rotaļājoties tikai dažreiz neveicas vai nu neveiklības, vai nezināšanas dēļ..., bet ne vienmēr neveiksmes izsauc skumjas, dusmas un citas negatīvas emocijas! Izrādes noskaņojums koncentrēts uz nebēdnīgu, bet draudzīgu un labestīgu atmosfēru ģimenē, kurai pieder arī dzīvnieki – suns un kaķis. Protams, te neiztikt bez kurioziem!

 

„Pifa piedzīvojumi” izrādes notiek VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2):

 

13. novembrī pl.14.00,

29. novembrī pl.12.00.

 

Libreta autors - Marats Samauskis, mūzikas autors - Niks Matvejevs, režisors – Rūdolfs Plēpis, scenogrāfijas un kostīmu autore - Anita Znutiņa, horeogrāfiju autors – Markus Zmoelnig (Itālija).

 

Izrādē piedalās: Aisha (Pifs), Zane Jančevska (Agate), Varis Vētra (Cēzars), Ralfs Siliņš/Jānis Lauriņš (Dudu), Artūrs Cers (Herkuless), Egils Valčs (dakteris), RLB bērnu vokālās studijas “Knīpas un knauķi” dalībnieki.

 

Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 5 – 12 gadiem.

Vairāk info – www.ribejamute.lv

 

Biļetes uz visām RīBēJa MuTe izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000; VEF Kultūras pils kases telefons: 67828529) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv.

 

Biļešu cena Ls 4,00 – 6,00.

 

Noskaties teātra videoanotāciju!