Meklējam jauku ģimeni, pie kuras braukt ciemos un uzburt svētku sajūtu!

Meklējam jauku ģimeni, pie kuras braukt ciemos un uzburt svētku sajūtu!

28. Jul 2010, 13:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojas Ziemassvētki un pavisam drīz sāksies arī patīkama kņada virtuvē, cepot piparkūkas un gatavojoties Ziemassvētkiem. Māmiņu Klubs, veidojot sižetu par saldumiem svētkos, vēlas doties ciemos pie jums!

 

Veidojam sižetu par saldumiem svētkos, tāpēc labprāt viesosimies kādā jaukā ģimenē, cepsim piparkūkas un sirsnīgi runāsim par saldumiem! Ļoti jauki būtu, ja ģimenē augtu vairāki bērni – tādi, kuri varētu piedalīties piparkūku cepšanā un varbūt arī mazulītis, kurš pirmo piparkūku nobaudīs nākamajos Ziemassvētkos!

 

Ja esat ar mieru, ka mēs ierodamies ar savu piparkūku mīklu, jauku konditoru, kurš varbūt atklās kādu gardu svētku mielasta recepti, rakstiet man – kristine.virsnite@maminuklubs.lv! Noteikti neaizmirstiet norādīt savu telefona numuru, jo vēlēšos ar jums sazināties!

 

Uz tikšanos!

 

Kristīne

 

16. Nov 2009, 21:20

Es ar labprāt pieteiktos, jo man ir gandrīz 5 gadus meitiņa, kurai patīk cept pīrādziņus, gan ar mani, gan ar savu vecvecmāmiņu un vēl arī man ir otrs bērniņš, kurš svinēs tikai pirmos Ziemassvētkus.. 😀 Ja tikai vīrs piekristu, tad būtu jauki 😀

16. Nov 2009, 20:34

man jau butu kur pienemt cieminus tik virs negribes filmeties un ari tik viens piparkuku edajs pagaidām, jo otrs gaidams pec svetkiem piedzimstam.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 16. Nov 2009, 17:27

Nu tad mēs gaidām Ievas pieteikumu 😀

16. Nov 2009, 17:24

Jā - Ieviņai ir plašas telpas svētku svinēšanai.....")")")