Māmiņu Kluba Twittermammām pirmais uzdevums! Ar balviņu>>

Māmiņu Kluba Twittermammām pirmais uzdevums! Ar balviņu>>

07. Jun 2012, 07:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau ziņojām, ka Māmiņu Klubs meklē sev čaklus palīgus sociālajos tīklos - lai padotu tālāk vai popularizētu bērnu lietas plašajos soc.tīklu ūdeņos. Tādēļ tika nolemts veidot Twittermammu komandu, kas dalītu MK info, pārpublicētu un re-twītotu.

Twitter kontam @Maminuklubs vakar pieteikušās pirmās čaklās čivinātājas:

@surikaatelis

@sandijasalaka

@ag_iiil

@fenixaf

@INETTTA

@KDamskalne

@____elina____

@nyusha

@biteite

@bebriishi

@Luze20

@AmandaSilina

@kurbite

@ilzel

@minniite

@MedusKuuka

@eifrata1

@sarkanmate

@upenes

@ligakursa

Gan jau vēl kāda ir pievienojusies! 

Nu, ko, te būs pirmais uzdevums:

1. Kā jau pamanījāt, šodien Maminuklubs.lv plkst.10 - 11 noritēs videotiešraide ar Klaudiju Hēlu par dabīgu bērnu attīstību. Skaties Maminuklubs.lv

Paziņojiet šo ziņu tālāk, ar linku uz Maminuklubs.lv

 

2. Konkurss: Ieejiet šodien Twitter un ieraugiet @Maminuklubs ziņojumu par konkursu. Spiediet uz tā "Replay"(Atbildēt) un uzrakstiet Twitter savu domu, KAS IR DABĪGA BĒRNU ATTĪSTĪBA? - un/vai pievienojiet šī teikuma beigās atzīmi @maminuklubs (tas ir ļoti svarīgi!) Uzrakstiet to šodien! 

 

3. Balvā: jaunās Huggies Step In - vienai no jums, kas būs gan padevusi tālāk ziņu un šodienas tiešraides linku, gan uzrakstījusi savu ģeniālo domu par dabīgo bērnu attīstību! Uzvarētāju noskaidrosim 21:00, un tas tiks paziņots Twitterī! 

{pic:1}

Huggies Step In autiņbiksītes-biksītes paredzētas kustīgiem mazuļiem, kurus grūti noķert! Tāpēc arī mammām jābūt aktīvām:)

Protams, @Maminuklubs priecāsies, ja pārtwītosi arī citas MK ziņas, ko redzēsi Twitterī, un kas Tevi personīgi būs uzrunājušas un interesēs padot tālāk!

Ja arī citas mammas grib pievienoties Twittermammu pulciņam, sekojiet norādēm šeit>> Mūsu pulks lai kuplojas un aug plašumā!