Māmiņu Klubā Topošo vecāku skolā kursus lasīs arī pediatre Anna Birka. Piesakies Topošo Vecāku skolas nodarbībām!

10. Jun 2010, 00:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Topošo Vecāku skolā lekcijas par jaundzimušo sāka lasīt pediatre Anna Birka. Pediatre lekcijas Topošo Vecāku skolā lasīs no 19. oktobra līdz 19. novembrim.

 

Pediatre Anna Birka ir labi zināma Māmiņu Kluba speciāliste dažādos jautājumos- gan par bērnu aprūpi, gan zīdīšanu, gan par mazuļa barošanu un citām vecākiem nozīmīgām tēmām, kas kopā ar ārsti ir apskatītas arī Māmiņu kluba raidījumos.

 

Topošo Vecāku skolā pediatre vecākiem sniegs praktisku informāciju par bērniņa aprūpi pirmajos dzīves mēnešos- kā veikt rīta tualeti, kā apkopt nabiņu, kā iztīrīt actiņas, ādas krokas, apkopt degunu. Māmiņas un tētis uzzinās arī noderīgu informāciju par to, kā pareizi mazgāt dupsi mazulim, cik bieži un kā vannot. Turklāt topošie vecāki iegūs arī tik ļoti nepieciešamās atbildes uz saviem jautājumiem.

 

Citi Topošo Vecāku skolas speciālisti

{pic:1}

- Vecmāte Inese Kampusa, kura vadīs nodarbības "Veselīga grūtniecība un dzemdības"

 

Inesei būs 2 nodarbības, kurās detalizēti pastāst īs par dzemdību pozām,palīglīdzekļiem, atsāpināšanas tehnikām, dažādiem dzemdību veidiem, iestādēm un atbildēs uz topošo vecāku vissatraucošākajiem jautājumiem tā, lai pabeidzot šos kursus, jūs būtu patiešām psiholoģiski, emocionāli gatavi dzemdībām, ar plašu zināšanu bagāžu.

{pic:2}

- Psiholoģe Diāna Zande, kura v ada nodarbības "Krūts zīdīšanas ABC"

2 stundu ilgā nodarbībā viņa pastāstīs par krūts zīdīšanas tehnikām, mātes piena veidošanos, psiholoģisko pamatojumu, lai zīdīšana noritētu veiksmīgi. Turklāt Diāna pastāstīs arī par zīdīšanas palīglīdzekļiem un ievadu mākslīgajā ēdināšanā, ja mammas piens neskatoties uz visām pieliktajām pūlēm tomēr nav

Kursi notiek: Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)

Maksa par kursiem: 15 lati no pāra

Piesakies Topošo vecāku skolas nodarbībām, aizpildot anketu!


Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

15 ls par nodarbību, kopā nepieciešamas 4 lekcijas.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. Oct 2009, 14:12

Jā, meibela, Anna Birka aizvieto Ievu Tauriņu, kamēr viņa ir komandējumā.

20. Oct 2009, 14:06

O, prieks par to. Mēs tieši novembrī iesim!