Māmiņu Kluba kursos pasniedz speciālisti no vadošajām dzemdību nodaļām!

Māmiņu Kluba kursos pasniedz speciālisti no vadošajām dzemdību nodaļām!

01. Jan 2012, 20:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu kluba kursus veidojot, aicinājām par pasniedzējām vadošās ekspertes no dažādām Latvijas dzemdību nodaļām un iestādēm - tā teikt, lai ir plaša un aptveroša informācija viena kursa ietvaros. Tas īpaši noderīgi tiem vecākiem, kas vēl nezina, kur tieši dzemdēs - tā ir lieliska iespēja satikt speciālistus, kas pastāsta katrs par savas pārstāvētās dzemdību iestādes atšķirībām un priekšrocībām.

Tā, piemēram, MK dzemdību kursus vada neonataloģe Dr Dina Krūze no Bulduru dzemdību nodaļas jeb Jūrmalas slimnīcas. Viņa ir vadošais speciālists šajā dzemdību iestādē un pie mums Māmiņu Klubā pasniedz kursu par jaundzimušo. Neonatalogs ir jaundzimušo ārsts. Dr. Krūze ir arī viena no top krūts ēdināšanas ekspertēm, kas ļoti cīnījusies, lai Jūrmalas slimnīca būtu Mazulim draudzīga un lai jaunajām māmiņām būtu visplašākā informācija un atbalsts pirmajās dienās pēc dzemdībām tieši ar krūts ēdināšanu.

{smallpic:1}

Dr. Dina Krūze - vadošā neonataloģe Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā; vada jaundzimušā lekcijas Māmiņu Klubā

Savukārt, MK dzemdību kursu vadošā vecmāte Inese Kampuse ir labais gariņš Ģimenes centra dzemdību klīnikā, kas nostrādājusi tur par galveno vecmāti vairākus gadus un ir šīs dzemdību iestādes vadītāja. Ja vēlies zināt, kā ir dzemdēt Ģimenes centrā , kas tur citādāks nekā citur un kā tur patiešām ir, nekautrējoties MK kursos vari iztaujāt Inesi - viņa pastāstīs visplašāko informāciju.

Inese Kampusa ir Ģimenes centra klīnikas vadošā vecmāte un Māmiņu Klubā vada dzemdību un grūtniecības lekcijas sagatavošanas kursus

Rīgas pilsētas dzemdību nams ir populārākā Latvijas dzemdību iestāde, jo tur notiek lielākā daļa visas valsts dzemdību. Tāpēc arī Māmiņu Klubā esam aicinājušas ļoti jaukas un izpalīdzīgas vecmātes no Dzemdību nama.

Baiba Zelka, Rīgas pilsētas Dzemdību nama vecmāte, vada grūtniecības un dzemdību lekcijas Māmiņu Klubā

{smallpic:4}

Viktorija Liepiņa no Dzemdību nama vada krievu plūsmas grupas Māmiņu Kluba dzemdību kursos

Sarunā ar MK vecmāte Viktorija atzina, ka Dzemdību namā ļoti atzinīgi tiek vērtēti tie pāri, kas ģimenes dzemdībām tiekot sagatavoti tieši Māmiņu Klubā. Uzreiz esot jūtams sagatavotības līmenis:) Un arī pašām vecmātēm ar šādiem pāriem esot daudz vieglāk strādāt, jo uz dzemdībām tie atnākot patiešām sagatavoti un motivēti kopīgām ģimenes dzemdībām, nevis tikai ar ķeksīša pēc ieliktu zīmodziņu mātes pasē.

Jaundzimušo kursu  Māmiņu Klubā pasniedz arī P.Stradiņa perinatālās nodaļas galvenā virsmāsa Elita Svareniece. Šo speciālisti esam bieži intervējuši MK raidījumos un pat uzņēmuši kopīgu filmu "Mazuļa higiēnas ABC". Elita ir tas atbildīgais eksperts, kas vada māsu komandu jaundzimušo aprūpē. Viss, kas jāzina par mazuļa kopšanu, krūts zīdīšanu un veselību ir Elitas lauciņš. Nākot uz MK kursiem, Tu viņai vari pajautāt visu par dzemdībām Stradiņos.

 

Apmeklējot MK dzemdību kursus, viena lekciju kursa ietvaros Tu vari satikt dažādu dzemdību nodaļu vecmātes un speciālistes un viena kursa laikā uzzināt visu nepieciešamo informāciju par šīm iestādēm, lai izdomātu, kur un kā labāk dzemdēt tieši Tev!

 

Aicinot lektorus-pasniedzējus Māmiņu Kluba Vecāku skolā, ņēmām vērā arī savu ilgus gadus esošo filmēšanas pieredzi dzemdību iestādēs un tur esam noskatījuši patiešām izcilas speciālistes, kas tiek augstu vērtētas gan no savu kolēģu, gan vecāku puses.

MK kursi notiek brīvā atmosfērā, ar kafijas pauzītēm un dāvaniņām. Lekcijas ir reizi nedēļā. Iespējams sastādīt arī individuālu grafiku!

Ja vēlies nākt uz ģimenes dzemdību kursiem Māmiņu Klubā, aizpildi reģistrācijas anketu ŠEIT>>

Vai zvani pa tālruni: 67350750

Māmiņu Kluba dzemdību kursi notiek mājīgās un skaistās telpās Rīgā, Vīlandes ielā 1. Katrs pāris kursus beidzot saņem zīmogu mātes pasē, kā arī kaudzi dāvaniņu mazuļu pūriņam!