Māmiņu golfs – mācies spēlēt golfu, kamēr Tavu bērnu pieskata kluba auklīte!

Māmiņu golfs – mācies spēlēt golfu, kamēr Tavu bērnu pieskata kluba auklīte!

12. Dec 2009, 22:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru otrdienu no plkst. 14-16 golfa klubā Viesturi notiek Māmiņu golfs – iespēja apgūt golfu citu māmiņu kompānijā un profesionāla trenera vadībā, atstājot bērnus kluba auklītes uzraudzībā.

 

Sporto svaigā gaisā

Golfu var sākt mācīties jebkurā vecumā. Un tas var kļūt par Tavu jauno aizraušanos, ja vien Tev patīk aktivitātes svaigā gaisā, garas pastaigas, laika pavadīšana kopā ar citiem cilvēkiem vai arī vienatnē, un, protams, neliels azarts, lai trāpītu bumbiņu pāri laukumam un ieripinātu tieši bedrītē.

Ir daudz dažādu stereotipu par golfu, taču vienmēr ir labāk pārbaudīt un radīt pašam savus priekšstatus un pamatotu patiku vai kritiku par lietām – un varbūt tieši šosezon ir laiks Tev uzsākt ko jaunu, lai vēlāk varētu dalīties pieredzē ar savējiem.

Pie tam tagad Tev ir iespēja šo sporta veidu apgūt kopā ar citām māmiņām, kas ir gan jautrāk un interesantāk, gan arī finansiāli izdevīgāk. Vajag tik izkustēties!

 

Bērnus pieskata auklīte

Māmiņu golfa lielākais bonuss ir kluba auklītes, kuras pieskata mazos, kamēr māmiņas apgūst vai uzlabo savu golfa tehniku. Bērnu vecums, kurus uz pāris stundām uztic auklīšu aprūpē, ir apmēram no 6 mēnešiem līdz 3-4 gadiem. Jo bērniem no 4 gadu vecuma jau pašiem tiek piedāvāta iespēja apgūt golfu!

 

Būs arī Māmiņu golfa turnīrs

Uzsākot golfa apmācību, Tu apgūsi tālos un tuvos sitienus, kā arī teoriju, lai varētu nokārtot Zaļās Kartes eksāmenu, kas turpmāk ļaus Tev spēlēt jebkurā pasaules golfa laukumā. (Jā, arī golfā ir jānokārto tāda kā “vadītāja apliecība”, lai tiktu spēlēt uz lielā laukuma, taču šis eksāmens ir nesalīdzināmi vienkāršāks gan par autovadītāju, gan niršanas apliecību eksāmeniem.) Šo eksāmenu iespējams nokārtot pēc apmēram piecām nodarbībām. Savukārt, pēc Zaļās Kartes iegūšanas būs iespējams uzspēlēt “mini turnīrus” pārī ar golfa kluba jaunajiem talantiem, kas palīdzēs gan ar padomu, gan uzturēs spēles tempu un azartu. Un septembra beigās plānots pirmais Māmiņu golfa turnīrs, lai draudzīgā sacensību garā noskaidrotu, kurai izdevies golfu apgūt vislabāk. Kā jau īstā turnīrā – būs arī balvas un kauss!

 

Saviesīgā daļa

Golfs ir populārs arī tādēļ, ka pirms un pēc spēles iespējams satikt un iepazīties ar daudz un dažādiem cilvēkiem. Pēc ASV statistikas, piemēram, 83% biznesa darījumu tiek slēgti tieši golfa klubos. Māmiņu golfs gan nepretendē uz tādu “apgrozījumu”, taču Tev noteikti būs patīkami pēc spēles iedzert kafiju un iepazīties ar citām māmiņām vai paēst vieglas pusdienas Viesturu vasaras terasē, izbaudot tur valdošo klusumu un mieru.

 

Pieteikties nodarbībām var pa tālr. 29142478 Ilzei (vēlams līdz attiecīgās otrdienas plkst.12). Pašreizējā maksa par nodarbību ar treneri, inventāra nomu un bērna pieskatīšanu – 7,50 LVL. Vairāk informācijas http://www.maminugolfs.wordpress.com/