Maija pirmais raidījums

Maija pirmais raidījums

29. Feb 2012, 18:50 veesma veesma

Šoreiz maija pirmo raidījumu skatījos atkārtojumā internetā, jo svētdien raidījumu nesanāca noskatīties.

Šo raidījumu gaidīju ar lielu interesi, lai uzzinātu ko vairāk par koučingu.

 

Raidījumā, kā jau ierasts bija trīs tēmas:

- populārākās profesijas bērnudārznieku vidū;

- kas ir koučings;

- mitro salvešu testēšana.

 

Raidījuma pirmajā daļā noskaidrojām par kādām profesijām sapņo šodienas bērnudārznieki.

 

Populārākās profesijas bija dziedātāja, frizieris, higiēnists, ārsts, ugunsdzēsējs, policists, hokejists. Bija arī ļoti neierastas profesijas - balerīna, gleznotāja, karavīrs, zinātnieks. Ļoti interesanti likās, tas ka viena meitenīte grib kļūt par operdziedātāju un komponisti. Viņa dziedāja arī pašas sacerētu dziesmu par zvaigznīti. Katram bērnam bija pamatojams, kāpēc viņš šo konkrēto profesiju gribētu.

 

Manuprāt ir ļoti jauki sapņot. Un ir sapņi, kuri arī piepildās, vajag tikai sapņot.

 

Otrajā raidījuma daļā ieskatījāmies, kā klājas Māmiņu pavasara kūres dalībniecēm un kā viņām palīdzēja koučings.

 

Koučings palīdz atrast motivāciju, lai sasniegtu iecerēto. Koučingā ir jāprot uzdot jautājumus sev un godīgi uz tiem atbidēt.

 

Arī ikdienā mēs varam paša sev būt koučings. Ir jāuzdot tikai sev jautājums: " Kas ir tas ko es šodien varu izdarīt, lai tuvotos savam mērķim.

 

Koučings Māmiņu pavasara kūres dalībniecēm ir devis lielu artavu mērķu sasniegšanai.

 

Trešajā daļā Māmiņu kluba aktīvākās māmiņas testēja Huggies mitrās salvetes.

 

Mazuļa higiēna ir ļoti svarīga, tādēļ gribas izmantot tikai to labāko. Šoreiz māmiņu domas par mitrajām salvetēm.

 

Marka māmiņa Linda atzīst, ka salvetes patreiz vairāk izmanto braucot ar mazo mašīnā, jo mazais ēdot bieži nosmulējas. Par piemērotākajām salvetēm kuras izmantot mašīnā viņa atzina Huggies natural care un Huggies pure. Huggies salvetes ar Šī sviestu viņa mašīnā neizmantotu, jo no viņām rokas paliekot lipīgas. 

 

Ērika māmiņa Dace salvetes ikdienā izmanto bieži, bet lai notīrītu mazajam rokas un muti pēc spēlēšanās smilšu kastē viņa izmantotu Huggies natural care.

 

Arī mazā Superbēbīte Kate ir iecienījusi Huggies natural care salvetes ar alveju un E vitamīnu. Pirmo reizi Kates māmiņa izmēģināja Huggies salvetes ar Šī sviestu, kuras viņai likās maigas, un viņa domā ka šīs salvetes arī izmantos.

 

Mēs arī izmantojam Huggies salvetes. Visiecienītākās mums ir Huggies natural care ar alveju un E vitamīnu, jāatzīst, ka neesam mēģinājuši salvetes ar šī sveistu. Būs jāpamēģina.

 

Raidījums man patika, tikai vēlējos tomēr dzirdēt speciālista viedokli uz raidījumā uzdoto jautājumu: " Vai mazulis var lietot mitrās salvetes?"