Lūgums pēc palīdzības māsas operācijai..

Lūgums pēc palīdzības māsas operācijai..

04. May 2011, 16:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī gada maija beigās manu ģimeni piemeklēja nelaime. Mana māsa, kura dzīvo un strādā Vācijā pēkšņi darba vietā saļima.

 

Viņa tika nogādātā slimnīcā, kur dienas laikā viņa pārcieta 3 smagas operācijas, viņai tika izoperēts asins receklis kulaka lielumā. Tika uzstādīta diagnoze aneirisma. Vairāk nekā divas nedēļas viņa nogulēja komā un ārsti mammai, kura tajā pat dienā izlidoja uz Vāciju, nedeva nekādas cerības, taču neatkarīgi no tā mēs vienalga ticējām, ka viņa izķepurosies. Likās, ka laiks velkas mūžīgi, jo nepārtraukti viņai bija augsta temperatūra, liels asinsspiediens un ārsti atklāja vēl vienu asins recekli galvā. Pēc gandrīz trīs nedēļu ilgas gaidīšanas, māsa pamodās, kad stāvoklis mazliet nostabilizējās viņa tika pārvesta uz citu klīniku, lai uzsāktu rehabilitācijas procesu.

 

Mamma pastāvīgi sazvanījās ar LV Ārlietu ministriju un LV vēstniecību Berlīnē, lai varētu atrisināt jautājumus, kas saistīti ar naudas jautājumiem. Pašlaik Latvija māsai ir izdevusi EVAK karti, kuru Vācijā tā īsti negrib ņemt pretī, jo Vācija pieprasa E 112 sertifikātu, kuru Latvija izdod tikai tad, ja cilvēkam pastāv dzīvības briesmas, bet pašlaik mana valsts neuzskata, ka manai māsai draud dzīvības briesmas. M

 

ēs esam atkārtoti iesnieguši dokumentus šī sertifikāta saņemšanai. Pašlaik māsa jau ir pārvesta uz citu klīniku, kurā viņai būs jāiziet smags rehabilitācijas process no 6-8 nedēļām, jo uz doto brīdi viņa pati var pakustināt tikai kreiso roku, ja šajā laikā viņai nepaliks labāk, tad viņa būs jāpārved uz citu – dārgāku klīniku.

 

Līdzko Vācijas ārsti dos slēdzienu, ka mana māsa ir transportējama, tad viņu būs nepieciešams nogādāt Latvijā. Vēstniecība ir sarunājusi, ka to var izdarīt katastrofu medicīnas centrs, kā arī tiek risinātas sarunas par to, ka otra operācija, lai izoperētu otru asins recekli, varētu tikt veikta P.Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā, lai to visu varētu izdarīt ir nepieciešami aptuveni EUR 5000,-, bet tādas naudas man un manai ģimenei nav, tāpēc rakstu Jums ar cerību uz Jūsu palīdzību.

 

Naudiņu varat ieskaitīt manas mammas bankas kontā:


Rasma Ozola
p.k. 210862-10001
a/s Swedbank
Konts: LV60HABA0551001775977
ar norādi AIGAI

 

Es, mana mazā māsa, mamma un tētis būsim pateicīgi visiem par sniegto palīdzību! Paldies jau iepriekš!

 

Ja kādam ir kādas idejas par to kā šo naudu vēl var savākt, tad būšu gatava Jūs uzklausīt jebkurā laikā!