"Lipīgā" grūtniecība

"Lipīgā" grūtniecība

28. Aug 2010, 22:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņai Lindai Bitēnai nācies piedzīvot interesantus brīžus- "lipīgu" grūtniecību :) Uzzini, kas tas ir!

{pic:1}

Sveiki! Mani sauc Linda Bitēna. Esmu 28 gadus jauna divu bērnu māmiņa meitiņai Kristai Bellai (8 gadi) un dēliņam Mikam (5 gadi)!   Novērojusi ilgstoši , nonācu pie secinājuma , ka grūtniecība ir lipīga !  Te nu būs mans stāsts!



Kādu laiku atpakaļ strādāju kādā skaistumkopšanas salonā !  Atnācu strādāt kādas grūtnieces vietā, kamēr tā bija devusies dekrēta atvaļinājumā!  Pagāja neilgs laiks, kad no grūtniecības atvaļinājuma viņa bija jau atpakaļ un tad sākās īsta grūtnieču epidēmija- viena pēc otras ar kādu  2 līdz 8mēnešu starpību  palika stāvoklī 5 darbinieces ! Tā kā es strādāju divos darbos, man bija jāizvēlas viens, jo mans dēliņš vēl negāja bērnudārzā, bet meitiņa bija jāved uz sagatavošanu, tāpēc nolēmu šo darbu atstāt. Kad gāju prom, es vel smējos, ka ir ātrāk jāiet prom, citādi arī es aplipšu!  Tā nu  kopš tā laika ārpus darba kādai manai draudzenei piedzima meitiņa, abas māsas sagaidīja mantiniekus , klasesbiedrenei dēliņš un vēl viena draudzene uz aprīli gaida pirmdzimto, tomēr  mani arī  pieveica  šī lipīgā slimība un gaidu 3 bērniņu  (esmu 12. nedēļā)!

 

Tad nu tā mans izskaidrojums ir tāds- liekas, ka esot blakus grūtniecei, var just lielu starojošu mīlestību, var redzēt, kā visi viņu sargā un tās, kuras jau ir izjutušas šo patīkamo gaidīšanas sajūtu, kura ir tik līdzīga Adventes laikam, gribas izbaudīt šo prieku atkal. 

 

Un  vēl tas prieks, ko izjūt māmiņa, turot mazuli rokās, sajust viņa maigo ādas smaržu, dzirdot debešķīgo eņģeļa balstiņu, psiholoģiski gribas atkal būt mātes cerībās!

{pic:2}
Novēlu katrai sievietei izjust šo debešķīgo stāvokli , kad nēsā bērniņu zem sirds , lai ikkatrs tuvais cilvēciņš atbalstītu un liktu justies kā karalienei!  Kaut Latvijā būtu daudz vairāk sieviešu , kuras ir aplipušas ar šo lipīgo slimību!

08. Dec 2009, 17:20

Jā, jā, tiešām lipīga tā lieta!😀 Mums pat darbā ir izveidojies grūtnieču krēsls... Trīs jau esam uz tā sēdējušas, tagad auklējam meitas un gaidām ceturto... Bet 4. tik drīz nespīd, jo džeks tur tagad sēž.😉 Ā, bet tam džekam tak ir sieva! Viss notiek...

rita123 rita123 08. Dec 2009, 12:02

😀😀😀piekrītu par lipīgo grūtniecību-vīra '2 darba kolēģiem un mums bērniņi pieteicās ar 9mēnešu un 1dienu starpību😀