Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde

Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde

20. Feb 2010, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

28. februārī, Vankūveras olimpiādes noslēguma dienā, Latvijas Leļļu teātris aicina visus aktīvās atpūtas mīļotājus uz ģimenisku izklaides pasākumu „Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde”, kas no plkst. 14:00 – 17:00 notiks Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē. Plkst. 15:00 sāksies slīdošo transportlīdzekļu sacensības „Starts fantāzijai!” – 500m garai distancei, ko katrs sportists aicināts pieveikt pēc iespējas radoši, izmantojot jebkādu sniegā iespējamu pārvietošanās veidu. Skrējienu vadīs olimpietis Jēkabs Nākums, kurš kopā ar teātra aktieriem noteiks arī sacensību uzvarētājus – šoreiz vērtējot iztēles bagātību, ne ātrumu. Balvas – ielūgumus uz Latvijas Leļļu teātra izrādēm – iegūs oriģinālāko tērpu un transportlīdzekļu īpašnieki, krāšņākās un atraktīvākās ģimenes, kā arī citi žūrijas simpātijas ieguvušie dalībnieki, tādēļ fantāzija un izdoma ir galvenais, uz ko aicina pasākuma organizētāji.

 

Sacensībām „Starts fantāzijai!” iespējams reģistrēties no plkst. 14:00. Paralēli tām notiks arī citas sportiskas atrakcijas. Mazākie dalībnieki varēs izmēģināt veiklību „Sniega zaķu” trasē, pārvarot šķēršļu joslu, pieaugušie plkst. 16:00 aicināti pulcēties „Mammu un tētu daiļbrišanas čempionāta” startam, orientēšanās spējas varēs pārbaudīt „Sniega karalienes labirintā”, sniegā veidot eņģeļu vienotības ķēdi, kā arī izmēģināt sniega piku mērķmešanu, sniega glezniecību un citas atrakcijas, ko vadīs teātra aktieri. 

 

Ieeja pasākumā ir bezmaksas. Latvijas Leļļu teātris aicina padomāt ne vien par oriģinālu noformējumu, bet arī liekiem cimdu un zeķu pāriem, tējas termosiem un visu citu, kas nepieciešams bezrūpīgai ziemas un sniega baudīšanai.

 

Sīkāku pasākuma aprakstu un programmu iespējams atrast teātra mājas lapā www.lelluteatris.lv.