Laiks rit neapturami! Izbaudi laiku ar savu bērniņu!

Laiks rit neapturami! Izbaudi laiku ar savu bērniņu!

18. Jan 2011, 22:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar katru nedēļu es brīnos ar vien vairāk- kur gan paliek laiks? Labi, iepriekšējā nedēļa bija "īsā nedēļa" Lieldienu brīvdienu dēļ, bet tik un tā! Skatos uz savu 2,5 gadus veco meitiņu, kura runā, dzied, dejo un taisa visādus citus pigorus un grūti saprast, kur tas laiks ir palicis! 

 

Šķiet pavisam, pavisam nesen es staigāju ar lielu punci un gaidīju viņas ierašanos. Bet tagad- tagad jau viņa ir liela gudriniece un mamma ir vajadzīga tikai akūtos gadījumos, kad pati vairs nekādi nevar tikt galā.. Tad nu es atcerējos vienas bēbīšu skolas vadītājas teikto: "Man tik ļoti patīk bērni, bet es nevaru atļauties sev dzemdēt vienu pēc otra (nu viņai ir trīs brīnišķīgas meitas) , ka es strādāju par bēbīšu skolas nodarbību vadītāju." Skaudra patiesība, vai ne?!

 

Arī es esmu ar visām četrām rokām un kājām iekšā Māmiņu Klubā, jo bērni man ir ļoti tuvi (pirms meitiņas piedzimšanas esmu vadījusi arī bērnu nometnes) un šādā veidā kaut kā varu paildzināt to brīdi un sajūtas, atceroties, kā bija, kad bērni bija mazi..

 

Aizej un samīļo savu mazulīti, jo cik necik ilgs laiks paies, ka viņš jau būs neatkarīgākā persona mājā un tad varēsi vien ar mīļu smaidu atcerēties laikus, kad mazais bija autiņos tīts!

 

Kā ir ar Tevi? Vai arī Tu piekrīti, ka laiks skrien vēja spārniem un bērni izaug ļoti ātri?

 

Bet nu laiks apdāvināt iepriekšējās nedēļas aktīvistes!

Kā jau minēju, šajā nedēļā ne pa jokam esat rakstījušas Sarunās! Šajā nedēļā DVD saņem Zaiga Pizika! Sarunas ir īstā vieta, kur uzdod savu jautājumu vai izraudāt sāpi! Ienāc!

2
Māmiņas -reportieres stāsta balva šonedēļ tiek piešķirta Ilzei Ābelītei- Golubai par burbuļotāku stāstu!
Viņa dāvanā saņem Bubchen Eļļu ādas kopšanai ar BIO kliņģerīti. BIO-kliņģerīte, kas audzēta īpašos apstākļos, palīdz dabīgai veselas ādas attīstībai. Nomierinoša iedarbība un ieguldījums ātrā ādas reģenerācijā padara kliņģerīti īpaši vērtīgu. Eļļa ādas kopšanai padara sausu ādu maigu un gludu. Tīrās augu eļļas ļauj ādai elpot un saudzīgi to kopj. Tāpēc šī eļļa ir ideāli piemērota zīdaiņu un pieaugušo ādas kopšanai un masāžai.
1
Tāpat šajā nedēļā FRISO putras (komplektā 2gab.) laimējusi Madara Bite par ieteikumiem, kā mājās pašiem pagatavot pirkstiņkrāsas un plastalīnu!
Lai bērnam veidotos veselīgi ēšanas ieradumi, putras samazināts saharozes daudzums un tās vispār nesatur sāli.

Friso biezputras bez piena ir pagatavojamas ar dzeramo ūdeni, mātes pienu vai to mākslīgo maisījumu, kuru bērns lieto ikdienā (piemēram, Friso Gold 2). Ja Jūsu bērns lieto kādu no speciālajiem maisījumiem (piemēram, Friso Pep vai Friso Pep AC), biezputru ir jāpagatavo ar to pašu maisījumu.

Friso piena biezputrām ražošanas procesā tiek pievienots mākslīgais piena maisījums, kas nodrošina visas bērna vajadzības. Pateicoties tam biezputra labāk sagremojas un ir veselīgāka. Ieteicams pievienot speciālo bērniem paredzēto dzeramo ūdeni.

Friso biezputras bērniem ir lielisks enerģijas avots, ar sabalansētu sastāvu, garšīgas un viegli pagatavojamas.

Izbaudi savu maltīti ar Friso!

2

 

Pēc dāvanām varat ierasties Māmiņu Klubā no 12. aprīļa līdz 12.maijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

 

ĪPAŠĀ BALVA!

Šajā nedēļā īpašo balvu- ielūgumu uz jebkuru Māmiņu Kluba lekciju ir laimējusi Inese par piedalīšanos portāla veidošanā, par diskusiju raisīšanu un vienkārši jaukiem ieteikumiem! Gaidīšu ziņu par Tevis izvēlētos lekciju uz kristine@maminuklubs.lv!

Man te radās tāda doma- tā kā mums ir iespēja uzdot jautājumus speciālistus, varbūt starp mums, māmiņām, ir kāds speciālists, kurš vēlētos online režīmā atbildēt uz profesionāliem jautājumiem :)? Noteikti šim speciālistam dāvana no MK garantēta :) Ja Tu vēlētos izmantot šādu iespēju, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Par Māmiņu Kluba tusiņu 30.aprīlī- datums un laiks ir noteikts, bet anketu ielikšu nedēļas beigās :)

Lai jauka jums visām nedēļa!

Kristīne, portāla Māmiņu Klubs redaktore

 

Ja Tev ir ko teikt un parādīt, sūti visu uz kristine@maminuklubs.lv! vai izmanto labāku iespēju un ielādē visu pati! IENĀC ŠEIT->>
mamma27 mamma27 12. Apr 2010, 18:25

Nu gan bija pārsteigums😀) PAldies.Un tusiņš tiešām ir vajadzīgs😀 Cerams,ka tiksim.!!!