Kurš ir Māmiņu Kluba ģimenēs galvenais?

Kurš ir Māmiņu Kluba ģimenēs galvenais?

29. Mar 2012, 06:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Laura vakar uzdeva jautājumu:

Kam ir tā "stingrā roka"?

sievai?

vai tomēr vīram?

 

Dažas Jūsu atbildes:

 

eseine - "Mums ģimenē nav viennozīmīgi, kurš ir ģimenes galva. Ir jautājumi, par kuriem lemju es, ir, par kuriem lemj vīrietis. Vienmēr rodam kompromisus. Vīrs ir tas, kurš nes naudu mājās, es atbildu par to, lai rēķini laicīgi nomaksāti, kā arī par citām tamlīdzīgām lietām (pārtikas iegāde, apģērba iegāde utml.), vīrs, savukārt, atbild par to, lai auto vienmēr kārtībā, piemēram. Mums ir "amatu" sadale ģimenē."
taschinka  - "Es arī uzskatu,ja vīrs strādā,bet sieva majās,tad viennozīmīgi,ka vīrs ir ģimenes galva.
Man patīk,ka mans vīrs ir galva,es nevēlētos būt šai lomā.
Cik esmu redzējusi no malas,kad sieva krigē vīru,ka sieva ir ta galva un vīrs tik piekrīt,nu nav manā skatījumā tas labākais skats.grūti so vīrieti nosakut tiešām skaļi par vīrieti.Tādas ir manas domas."
ievia - "Kā vīrietis, kurš pelna naudu, uztur ģimeni var atļauties to, ka sievai ir "stingrā roka"? Kas tas par tādu vīrieti?
Uzskatu, ja vīrs uztur ģimeni, tad viņš ir galvenais."

 

Dueļa rezultāts: ģimenes galva vīrietis - 5 pret ģimenes galvu sievieti - 1 uzvar ar 4 punktu pārsvaru! Bet, pagaidiet,  - 9 atbildes pauda, ka ģimenes galvas loma ir dalīta: to vienlaikus ieņem gan vīrs, gan sieva!

P.S. Jautājumu Dueli iespējams uzsākt jebkurai no Jums! Iesūti jautājumu caur podziņu"Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru" ar norādi "MK Duelim"!