Kuras no Huggies autiņbiksītēm Tu vēl neesi pamēģinājusi savam mazulim?

Kuras no Huggies autiņbiksītēm Tu vēl neesi pamēģinājusi savam mazulim?

03. Dec 2010, 12:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies ir daudz un dažādu veidu autiņbiksītes un šogad to plejādei nāks klāt daudz jaunumu, bet kuras no Latvijā nopērkamajām Huggies autiņbiksītēm Tu vēl neesi paspējusi izmēģināt?

Huggies jaundzimušajam bērniņam!


Huggies Newborn ir autiņbiksītes jaundzimušajiem, kas tieši tāpēc arī saucas "newborn" (jaundzimušais!). 

 

Autiņbiksītes ir ražotas no ekoloģiskās kokvilnas, tie nodrošina tīru un maigu aizsardzību mazajiem dupšiem un ir izveidotas tā, lai nodrošinātu neatkārtojamu aizsardzību, lai izvairītos no noplūdēm.

3

2

 

Bez parastās Newborn paciņas, ir arī tāds Newborn Starter Kit - tas ir komplekts, kurā iekšā ir 1 mazā paka ar autiņbiksītēm, kokvilnas zeķītes un mitro salvešu iepakojums!

5

 

Huggies Newborn ir pieejams 2 dažādos izmēros: 

 

2 - 5 kg - tas ir pats pats mazākais! Citas māmiņas ir teikušas, ka uz dzemdībām labāk ņemt otro izmēru, jo , ja bērniņš piedzimst ar lielu svaru - 4 kg, tad tās der tikai vien dažas dienas!

3 - 6 kg - optimālais jaundzimušo autiņbiksīšu izmērs!

 

 

Huggies Premium - zaļās!

 

Šķiet, ka vispopulārākās un atpazīstamākās no Huggies! Premium tās saucas tādēļ, ka ir labas kvalitātes, augstu uzsūktspēju un gaisu caurlaidīgas un atbilst premium jeb "labākā gala" klasei.

{smallpic:3}

Huggies Premium ir ļoti daudz dažādu izmēru, lielākais no tiem bērniem no 12 - 22 kg!

Pieejamas praktiski jebkurā lielveikalā.

 

Huggies Natural Fit - jaunās!

 

Iespējams, ka daudzas no jums šīs vēl nav pamēģinājušas, bet vajadzētu! MK pat ieteiktu uzreiz pēc tam, kad kļuvušas par mazu Huggies Newborn, kā nākamās likt tieši šīs!

{smallpic:4}

Tām ir brīnišķīgs dizains un ļoti mīksti un uzsūcoši materiāli. LIelākais šo autiņbiksīšu trumpis gan ir to forma  -bikšeles starp kājiņām ir ar sašaurinātu daļu. Tas tāpēc, lai mazajam tās nekūļātos un netraucētu brīvai un kustīgai pasaules iepazīšanai.

Pie mīnusiem laikam jāmin to salīdzinoši augstā cena un tās tomēr nav nopērkamas visā Latvijā.

 

 

Huggies Classic - ekonomiskās

 

Kā jau katrai produktu līnijai, ir dārgais un ir lētais gals. Classic ir lētākās no Huggies un atpazīstamas kā sarkani zilās pakas!

 

Ļoti daudzām mammām apmierina šo biksīšu kvalitāte (tā ir ok), bet, protams, prasīgākiem dibentiņiem tās var dažreiz arī nepatikt. Lielos vilcienos tām nav ne vainas, tomēr ir citas, dārgākas autiņbiksītes, kurām izmantoti nedaudz citu tehnoloģiju materiāli.

Classic parasti ir pieejamas lielveikalos (ne visos!)

 

 

Huggies Little Walkers - uzvaras gājiens!

Šīs ir vienas no vispopulārākajām un arī visilgāk valkājamām biksītēm! Sāksim ar to, ka tās ir biksīšu veida - uzvelkamas un novelkamas kā biksītes. Tām ir vairākkārt līmējamas, mīkstas sānu maliņas un mazajiem skraidelētājiem tās lieti noder, kad viņus nevar noķert un mammai bikšeles jānomaina vienā momentā.

 

Tām ir vairāki izmēri un dažāda apjoma iepakojumi.

 

 

Huggies Little Walkers ir speciāli veidotas mazajiem rāpotājiem un staigātājiem (arī skrējējiem!) - arī sašaurināta starpkājiņu zona un plānāks materiāls.

 

Bērni tās lieto no 1 - 2 gadu vecumam! Pluss ir pieņemama cena un elastīgi izmēri.

 

Huggies Little Swimmers - peldēm un vasaras atpūtai!




Vienas no retajām Latvijā nopērkamajām autiņbiksītēm = peldbiksēm!


Bez tām nav iedomājams akvaparka vai baseina apmekējums (arī zīdaiņu peldināšānai veselības centros ir prasība, kad šīs bikšeles ir līdzi).


Labi aiztur "lielos negadījumus", bet par "mazajiem" vēsture klusē:) Ūdenī tās neuzpūšas kā milzīgi baloni, kā parasti gadās, ja mazo ielaiž ūdenī ar parastajiem "pamperiem".

{smallpic:6}

To galvenā funkcija ir pasargāt peldbaseinu ūdeni no mazuļa vēdera izejas.

 

Ļoti glīti izskatās bēbīšiem pludmalēs - ne vienmēr pliks dupsis kūrorta netīrajās publisko pludmaļu smiltīs ir labākais variants. Jautrie Disneja Nemo zīmējumi izskatīsies glīti jaunā vasarnieka garderobē.

 

Huggies Dry Nites - lielākiem bērniem

 

Ja slapināšana gultiņā ir ieilgusi un sniedzas pāri jau 4 gadiem, tad viens no pagaidu risinājumiem, kamēr meklējat iemeslus biežai čurāšanai gultā, ir Huggies Dry Nites diskrētās naktsbiksītes jeb pidžambikses.

Tās ir mitrumu uzsūcošas, bet neizskatās vairs gluži pēc parastām autiņbiksītēm. Lielāks bērns arī nevēlētos valkāt mazuļu bikšeles, bet Dry Nites var pavilkt apakšā zem drēbēm vai pidžamas. Tās citi neieraudzīs un bērnam ir vieglāk pārciest enurēzes radītās problēmas.

 

Huggies Dry Nites ir veidotas speciāli zēniem un meitenēm, ar atšķirīgu dizainu:

{smallpic:7}

{smallpic:8}

 

Speciālisti atzīmē, ka Dry Nites trenē bērnu kontrolēt čurāšanu - mitrumu viņš tomēr tajās jūt!

 

Labs risinājums, ja jāsūta bērns pārnakšņot pie draugiem vai uz vasaras nometnēm, bet zinām, ka dažreiz viņam "tomēr gadās...".

 

Pieejamas no 4 līdz pat 14 gadu vecumam!

 

Kuras no šīm Huggies autiņbiksītēm esi, bet kuras neesi pamēģinājusi savam mazulim?

Ieskaties www.autinbiksites.lv


13. Oct 2010, 14:50

Tieši no Huggies ražojumiem es balsoju par Huggies Natural Fit, premium galīgi nepatīk (izmantojam kā "lēto variantu", kad nepieciešams uzlikt uz neilgu laiciņu). Bet Natural Fit ir foršas.

13. Oct 2010, 11:17

mēs arī neesam mēģinājuši DryNights un arī ceru ka nebūs tāda vajadzība😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 13. Oct 2010, 11:08

Mēs arī neesam izmēģinājusi DryNights un ceru, ka arī neradīsies tāda vajadzība (tfu,tfu,tfu)

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 13. Oct 2010, 10:55

mēs neesam izmēģinājuši haggies drynights