Krievu Superbēbja māmiņa Juļa izmēģinājusi Dianatal gēlu!

Krievu Superbēbja māmiņa Juļa izmēģinājusi Dianatal gēlu!

06. Feb 2012, 18:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien es vēlos padalīties savā pieredzē!

 

22.martā pasaulē nāca meitiņa Taisija un dzemdību laikā mēs izmēģinējām Dianatal dzemdības atvieglojošo gēlu.

 

Es vēlējos atvieglot dzemdību procesu sev un mazulim, bet par anestēziju vai operāciju nedomāju personisku apsvērumu dēļ.

 

Grūtniecības laikā es pieņēmos svarā par 9 kilogramiem, tāpēc es domāju, ka meitiņa arī piedzims maza- ap 3 kilogramiem vai mazāk, bet Taisija piedzima 3,700kg, kas uz manu augumu un svaru ir diezgan daudz.

 

Pateicoties Dianatal gēlam, es piedzemdēju bez plīsumiem. Un tā kā pats piedzimšanas process bija diezgan ātrs, man pietika ar trim kontrakcijām izstumšanas periodā.

 

Es jau iepriekš brīdināju Baibu Zelku (mana vecmāte) par to, ka vēlos izmēģināt šo gēlu. Izrādījās, ka tas ir diezgan populārs topošo māmiņu vidū. Dzemdību laikā gēlu ievadīja 3 reizes un kad to darīt, izlemj mediķi.

 

Vai gēls palīdzēja? Bez šaubām, ka palīdzēja. Tas atviegloja un paātrināja (cik tas ir iespējams) dzemdību procesu.

 

Es iesaku topošajām māmiņām nebaidīties izmēģināt un lietot šo preparātu, jo tas nenodara nekādu ļaunu māmiņai vai mazulim. Drīzāk pat otrādi- tas palīdz māmiņai morāli un fiziski, kā arī paātrina dzemdību procesu!

 

Dārgās topošās māmiņas, vieglas jums dzemdības un veselus mazuļus!

 

Juļa

 

Pērc Dianatal® MK interneta veikalā par LABĀKO cenu 57,95Ls!

 

PĒRC ŠEIT=>

zelka zelka 01. Apr 2011, 15:03

sandrulish
šis gēls ir trīs 10 ml špricītēs ar speciāli klāt pievienotu uzgalīti lai varētu viņu iesmērēt iekšā vagīnas dziļumā pie dzemdes kakliņa.pašai ši procedūra tā vienkārši ieziežot īpaši nesanāks tādēļ to dara vecmāte vai ārsts pie vaginālās apskates 😀