Krāpnieki internetā! Uzmanies!

Krāpnieki internetā! Uzmanies!

22. Oct 2010, 20:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Zane vērsās pie Māmiņu Kluba, lai padalītos savā pieredzē par kādu visai nepatīkamu atgadījumu. Ieskaties un uzmanies no krāpniekiem!

 

Es nesen pārdevu ss.lv savus ratiņus - ļoti interesantam pārim.. Viņi mani bija nomocījuši ar saviem en-tajiem sms, un ilgi, ilgi kaulējās. Es pārdevu Emmaljunga ratiņus. Tā, kā pavisam drīz braucu prom no Latvijas, beigās piekritu pārdot savus ratiņus par zemāku cenu. Jāpiebilst arī, ka viņus tirgoju kādus 2-3 mēnešus.

Un tad nākamā dienā es saņēmu īsziņu no vienas māmiņas - viņa atvainojās, ka raksta man, bet lieta esot tāda - ja es esmu vakar pārdevusi savus ratiņus, un ja pircēji bija krievu cilvēki - jauns pāris, tad visdrīzāk tie bija krāpnieki. Jo šodien mani ratiņi ir ielikti ss.lv, bet nu jau kā jauni par 330 latiem!!! Un tiešām, es tos ieraudzīju ss.lv!! 

Pirms kāda laiciņa biju pārdevusi arī savas māsas ratiņus -Emmaljunga ratiņus, bet tiesa gan 2006. gada modeli. Un toreiz man bija šoks, ka tieši tādi paši jauni ratiņi ir ss.lv, tikai pēc riteņiem sapratu, ka tie nav tie paši, bet jauni.

 

Un man bija saulessardziņš, bet reklāmā jaunie bija bez saulessardziņa, bet tagad sapratu, man tas bija saplīsis! Bet toreiz es tieši nodomāju - interesanti, šitā īpatnējā krāsa vēl kādam ir, un tieši pēc tam, kad pārdevu māsas ratiņus.

Es biju ielikusi antireklāmu par saviem tagadējiem ratiņiem ss.lv, bet diemžēl saņēmu draudus. Un tā, kā braucu prom, tad gribas pārdot man savas mantiņas un draudi gan nav tas, kas man vajadzīgs. 

Bet arī no otras puses gribētu brīdināt māmiņas - es labprāt pirktu tādus ratiņus par 330 latiem, tie atbilst cenai, bet tomēr, man jau liekas, ka tā ir krāpšana, lietotus ratus, varbūt ar nomainītiem riteņiem, pārdot kā jaunus! 

Gribēju Jums uzrakstīt. Jo pēc tam satikos ar to māmiņu, kura mani bija brīdinājusi, un viņa bija ievērojusi, ka viņi šitā apkrāpj ļoti daudzus.

 

 

Māmiņa Zane

29. Jan 2010, 15:28

es atkal atradu ss.lv interneta jaunus ratus un ar garantiju...un kad braucu pakaļ izradās cilvēki dzīvoklī ir uztaisījuši par veikaliņu,kur var nopirkt vanniņas,šūpoles,drebītes,utt visu ko gribās un galvenais ka bij 2 gadu garantija😀Tur pat pirku arī lētu koku redeļu gūltiņu 👍😀

29. Jan 2010, 15:08

Domāju, ja grib nopirkt jaunus ratiņus, tad jāpērk ar visu garantiju. SS.reklāmā diez vai būs kādi jauni un ja mazlietoti, tad arī tiem garantija. Bet katrai precei ir savs pircējs. Un ja tie ratiņi ir saudzīgi lietoti un vēl nomainītas nobružājušās detaļas, tad jau dārgāk var pārdot, tikai par jauniem gan nebūtu jāsauc.

29. Jan 2010, 14:20

un kādi tagad ir draudi????
Jā par šādām izdarībam biju dzirdējusi,bet tas jau ir pa traku!!