Koncertu cikls "Patiešām maziņiem"

Koncertu cikls "Patiešām maziņiem"

14. Nov 2010, 23:57 mamma27 mamma27

Gribēju pastāstīt par jaukiem koncertiem ,kurus apmeklējam pateicoties Māmiņu klubam. Pavisam negaidot laimēju biļetes un tā nu ejam uz šiem koncertiem.

{smallpic:1}

"Latvijas Koncerti” piedāvā svētdienu koncertciklu "Patiešām maziņiem”, kas ietver četrus koncertus pirmsskolas vecuma bērniem.

{smallpic:2}

{smallpic:3}

{smallpic:4}

Līdz šim esam apmeklejuši jau trīs koncertus un mums tiešām patīk. Pēdējais bija "Kāda ēzelīša stāsts” vēstīs par ēzelīti ar kuru neviens negrib draudzēties, jo visiem zvēriņiem apnikusi  viņa nepārtrauktā bungošana. Tad notiek kas neparedzēts un ēzelītis kļūst ļoti populārs. Zvēriņu lomās iejutās - Niks Gothams (saksofons), Reinis Sējāns (sitaminstrumentālists), Jānis Stafeckis (kontrabass), Rihards Plešanovs (klavieres).

 

Ar nepacietību gaidam 21. martu, kad notiks pēdējais cikla koncerts  - "Neparastais notikums leļļu mājā”, kurā atdzīvosies vijoles, alts un čells;  draiskosies pašas lelles.

 

Šie koncerti notiek jau otro gadu. Ceru,ka nākamgad arī tie būs,jo tad jau Adrians būs paaudzies un viņš jau ar citu interesi skatīsies šāda veida koncertus.

mamma27 mamma27 17. Feb 2010, 17:58

mums bija 1,5kad uz pirmo koncertu aizgājām.

17. Feb 2010, 17:01

Cik jauki, ka ir šāda iespēja apmeklēt koncertus bērniņiem....
Super!!!
😀😀😀