Kas notiek MK dzemdību sagatavošanas kursos? Blogot sāk Laura un Kristofers!

Kas notiek MK dzemdību sagatavošanas kursos? Blogot sāk Laura un Kristofers!

01. Nov 2011, 12:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kaut kad jau tāpat pienāktu tas brīdis, kad sakārojas dibināt ģimeni – kāpēc lai mums tas nebūtu tagad?

 

Pazīstot mūs atsevišķi, varētu vien padomāt  „ko gan mēs darām kopā?”, bet tā nu mēs pa kalniem, kalniem, lejām un atkal kalniem esam kopā teju 3 gadus (kopš tās nejaušās tikšanās kādā kafejnīcā) –  pavisam drīz gatavi pievienot savus uzvārdus laulību statistikas sarakstā.

 

Tāpat arī esam gatavi bezbērnu nodokļa ieviešanas gadījumam – mums tas nedraudēs – esam topošie jaunie vecāki (gribās ticēt, ka 22 un 27 gadi vēl pieskaitāmi jauniešu statusam).

 

 

 

Martā gaidāms mūsu pirmais bērniņš (no plānotajiem 5, ja nākotnē būsim čakli un uzbūvēsim lielu māju, lai katram sava istaba :)). Daudz lietu vēl nerādījās pat sapņos šī gada sākumā, bet gada otrā puse pati visu salika pa plauktiņiem – gan paspējām kāzas ieplānot, gan aprast ar domu, ka būsim vecāki kādai dvēselītei, kas izvēlējusies tieši mūs, gan izbaudīt Erasmus mācības ārzemēs, kā arī vienkārši visdažnedažādākās pārmaiņas ikdienā.

 

Tā kā gaidāmās pārmaiņas mūsu dzīvē nāk ar joni virsū, jāpagūst padarīt ļoti daudz darbiņu – vairāk pienākumu un atbildības nu jāuzņemas. Tajā pašā laikā atminamies tos brīžus, ko esam tik forši izbaudījuši kopā, aizbraucot kādās ekskursijās, laivu braucienos , skatoties filmas kaudzēm vien, patrakojoties šur tur, visur kur un, galu galā, saprotot, cik forši, ka mēs esam viens otram.

 

 

Tagad jau iedomājamies, kā būs, kad būs jābrauc izbraukumos nu jau trijatā – kā ģimene. Tā nu mēs, divi jaunieši, gatavojamies pagaidām mūsu lielākajam pasaules brīnumam – dēliņa dzimšanas dienai. Dažs labs jau nevar sagaidīt, kad varēs sākt aktīvi darboties un spēlēties ar mazo, bet vēl tikai mazliet, mazliet jāpaciešas – kā nekā vēl jāpagūst apmeklēt Māmiņu kluba dzemdību sagatavošanas kursi, kuri mums lieti noderēs plānotajās ģimenes dzemdībās.

 

Laura un Kristofers

 

Turpmāk jau no 6.janvāra topošie vecāki Laura un Kristofers blogos Māmiņu Klubā un stāstīs, ko viņi uzzinājuši, iemācījušies katrā dzemdību sagatavošanas kursu lekcijā, kā arī dalīsies savos iespaidos un fotogrāfijās!

PIESAKIES UZ DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSIEM MĀMIŅU KLUBĀ ARĪ TU!

03. Jan 2011, 14:13

Apsveicu,Lauriņ😀
Tu jau mani noteikti neatceries no Saulkrastu Džeza festivāla 😀