Kas jauns Ciruļu ģimenē šajās brīvdienās?

Kas jauns Ciruļu ģimenē šajās brīvdienās?

13. Mar 2011, 17:16 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Šīs brīvdienas mums bija garās , jo tētim bija brīva arī sestdiena, ne tikai svētdiena kā iepriekšējās brīvdienās. Tāpēc mums šīs brīvdienas bija aktīvākas un dēlam ar tēvu bija vairāk laika kopīgām nodarbēm!


Jā, gribēju minēt, ka  nedēļas beigas bija teikšu pat izglītojošas, jo biju uz Sieviešu Kluba skaistuma dienu. Apmeklēju šo pasākumu pirmo reizi. Man ļoti patika interesantas diskusijas, brīva un patīkama atmosfēra. Iepazinos ar MK māmiņu Inny184. Bija prieks iepazīties!!!

 

Brīvdienas sākās ar svētkiem Jelgavā, kuros  es ar dēlu piedalījāmies arī kā dalībnieki. Es atbalstiju MK māmiņas Paasmas ideju apvienoties Jelgavas mammām kopējā gājienā pa Lielo ielu, kas ir galvenā iela Jelgavā . Kas tik gājienā nepiedalijās? Gan naktskluba pārstāvji, bērnu futbolu komanda, mēs aktīvākās Jelgavas mammas , suņi ar saviem saimniekiem:) Daudz un dažādu pārstāvju , kas gribēja apliecināt, ka Jelgava ir dzīva un krāsaina. Šim pasākumam par godu taisiju speciālu T-kreklu priekšpusē Rodrigo bilde, bet aizmugurē uzraksts, kas bija ša gada pilsētas svētku gājiena moto"Es veidoju Jelgavas vēsturi"

Pirms gājiena biju satraukusies, jo nekad nebiju iepriekš pat redzējusi Jelgavas svētku gājienu un kur, nu vēl pati piedalijusies! Kaut arī dzīvoju Jelgavā nu jau 4 gadus. Jā, kauns! Bet es to atdzīstu, ka nebiju informēta par šādu gājienu. Pateicoties māmiņai Paasmai redzēju gājienu un vēl pati piedalijos:D Bija interesanti pavērot, ko tik citi gājiena dalībnieki nebija izdomājuši, lai prezentētu sevi. Nākošajā gadā arī mēs būsim izdomu bagātākas un varēsim sevi prezentēt nedaudz interesantāk, kā saka "pirmos kucēnus slīcina"!

Pilna pozitīvu emociju pēc šī gājiena devāmies mājās, jo mazajam Rodrigo nebija oma:( Laikam tāpēc , ka nebija gulējis diendusu.

 

Nākošajā dienā sestdien izlēmāk, ka nodarbosimies visi kopā ar sportu. Tāpēc devāmies izbraukumā ar riteņiem pa Jelgavas pilsētu. Laiks bija silts , bet vējš nejauks!

Maršuts sākās no 4.līnijas uz pilsētas centru apskatīties , kas Jelgavā interesants notiek. Iebraucot centrā, bija manāma cilvēku brūzma pie Kultūras nama. Bija sabraukuši kabrioleti un notika visādi konkursi. Saskrējāmies arī ar MK māmiņu Seskucieni  viņas vīru un mazo Amandu! Aiga pretīm ar skrituļslidām arī ar sportu nodarbojās nu un mēs arī neatpaliekam. :D

Vēlāk devāmies tālāk ceļā ar riteņiem uz Ozolnieku ezeru. Pa ceļam, pārbraucot Lielupei , kur vienmēr paveras skaists skats. Centos uz riteņa būdama iemūžināt šo skatu! :D

Tā mums gāja pa ceļam uz Ozolnieku ezeru...

Pie ezera atbraucot bija tik klusi varējām baudīt dabu un putnu dziesmas. Dēls bija bišķi nosalis , tāpēc tētis atdeva savu džemperi. Dēliņš izskraidijās, mēs visi kārtīgi izšūpojāmies uz vecajām šūpolēm un devāmies mājup, jo laiks palika ļoti auksts un nepatīkams.

Nākošajā dienā mēs braucām uz Elejas pilsētas svētkiem skatīties koncertu. Bērni dziedāja un dejoja bija skaists koncerts , atrakcijas , cukurvate un daudz prieka!

Rodrigo arī kārtīgi izlēkājās un iztrakojās.

Tā nu mums pagāja šīs skaistās brīvdienas! Ceru, ka arī citām MK māmiņām bija skaistas brīvdienas!

 

***

Pastāsti par savas ģimenes brīvdienām, iesūtot ziņu šeit!

31. May 2010, 14:54

😃😃😃

31. May 2010, 14:33

Jā man tik nav tie sportiskie apkārtmēri, bet varbūt līdz nākošajam gadam būšu formā😃😉

31. May 2010, 10:25

Man arī bija liels prieks iepazīties! 😉