Kāds ir mūsu viengadnieks -  "Мамин Клуб" ?

Kāds ir mūsu viengadnieks - "Мамин Клуб" ?

31. Oct 2010, 16:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Мамин Клуб" piedzima tieši pirms gada, kad pirmo reizi ēterā parādījās TV raidījums krievvalodīgajām māmiņām ar aktīvo un enerģisko māmiņu Jūliju Ekkerti priekšgalā (3+, sestdienās plkst.9:10)!

 

{smallpic:1}

 

Pa šo gadu noticis tik ļoti daudz - nemaz nezinājām, ka māmiņām šis mūsu "bērns" būs tik nozīmīgs, un šobrīd tajā ir jau vairāk nekā 10 000 māmiņu!

 

{smallpic:2}

 

"Мамин Клуб" mums ir ļoti aktīvs bērns - tas daudz ceļo - viņu rāda arī Igaunijas televīzijā; viņam patīk tusēties apkārt un iesākt jaunas tradīcijas!

{smallpic:3}

Piemēram, "Мамин Клуб" māmiņas ir izveidojušas paradumu nākt ar apsveicēju delegācijām uz dzemdību namu pretī kādai no Kluba biedrenēm, kas dodas ar mazo uz mājām pēc dzemdībām!

 

{smallpic:4}

{smallpic:5}

Vēl "Мамин Клуб" dodas regulārās ekskursijās uz visdažādākām Latvijas rūpnīcām un ražotnēm, lai uzzinātu, kā tad top produkti, ko ceļam savā galdā!

{smallpic:7}

 

{smallpic:6}

Viņš ir arī aktīvs interneta lietotājs - katru dienu top jauni blogi, iegūti jauni draugi un vizīšu skaits mēnesī pārsniedz jau 100 000! Ieskaties www.maminklub.lv

 

Malacis ir mūsu "Мамин Клуб" un šodien par godu dzimšanas dienai mēs svinēsim lielu balli, kurā piedalīsies vairāk nekā 60 aktīvo Kluba mammu, dziedāsim krievu senās šūpuļdziesmas, ēdīsim pankūkas un lustēsimies kopā ar mūsu mazuli!

{smallpic:9}

 

Bet vai zināji, ka latviešu "Māmiņu Klubam" šogad paliks jau 5 gadi? Balle būs jāsvin arī mums!

 

vikkuks vikkuks 05. Feb 2010, 19:50

Arī mums vajzdzēta šādas kopīgas izklaides 😀

05. Feb 2010, 17:51

Nu jā, laiks arī latviešu Mmiņu klubam izveidot savas tradīcijas. 😀

05. Feb 2010, 10:57

Jā esmu pamanījusi ka krievu mamiņas,dodas ļoti bieži dažādās ekskursijas😀Malači meitenes 👍