Kā Tu tiki galā ar apjukumu pēc dzemdībām? Piesakies uz filmēšanos!

Kā Tu tiki galā ar apjukumu pēc dzemdībām? Piesakies uz filmēšanos!

10. Oct 2010, 22:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās māmiņas,

 

Es jau atkal meklēju kādu, kura labprāt kopā ar mazulīti filmētos Māmiņu Kluba sižetos! Šoreiz runa ir par pēcdzemdību depresiju. Meklēju mammīti, kura būtu gatava pastāstīt, kā viņai klājās pēc dzemdībām. Es pati gluži nevaru teikt, ka man bija depresija, taču apjukums gan. Varēju bez iemesla sākt raudāt, mani nepameta savāda tukšuma sajūta, lai gan mājās bija mīļa, maza meitenīte. Tai gluži nav jābūt depresijai, taču mēs labprāt uzklausītu šādu stāstu un padomus, ko tu darīji, lai ar apjukumu tiktu galā. Mēs šonedēļ varētu doties pie Tevis ciemos un mums taptu stāsts!

 

Gaidīšu tavu e-vēstuli savā virtuālajā pastkastītē kristine.virsnite@maminuklubs.lv līdz rītdienas pēcpusdienai! Liels paldies!

 

 

Un vēl, tā kā šis ir laiks, kad mēs vieglāk varam saaukstēties, jo aiz loga gandrīz katru dienu ir -10 grādi, meklēju topošo māmiņu, kura gaidību laikā ir bijusi apaukstējusies, jo mums top sižets – kā topošā māmiņa drīkst ārstēties gaidību laikā!

 

Ja esi ar mieru dalīties padomos ar citām topošajām māmiņām, raksti man vēstuli kristine.virsnite@maminuklubs.lv līdz 20. janvāra pēcpusdienai! Brauksim ciemos!

18. Jan 2010, 13:41

Vajadzēja adoptācijas laiku- man bija bail, ka ko netā izdarīšu, nebiju pārliecināta par sevi. Līdz ar to bērns to visu juta un bija jūtama trauksme. Par laimi ,mans vīrs neapjuka un uz manu atklimatizēšanās laiku par pieķeres objektu bērniņam kļuva tētis. Viņš spēja gan nomierināt, gan iemidzināt. Pat pediatre vīram prasija- vai viņš gadījumā nav kādus hendlinga, bērna kopšanas kursus izgājis, tik droši un pareizi bērnu ģērba, cēla, turēja. Skatijos un priecājos 😀