Kā Tu nonāci „Māmiņu Klubā”?

Kā Tu nonāci „Māmiņu Klubā”?

26. Oct 2010, 18:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs esam ļoti, ļoti priecīgi, ka Māmiņu klubs daļai ir kļuvis jau par ierastu ikdienas rituālu un vietu, kur tikt uzklausītam, atbalstītam, saņemt uzmundrinājumu. Kā Tu uzzināji par Māmiņu Klubu un nonāci tajā?

 

Mans stāsts ir pavisam interesants. Biju jau grūtniecības 8.mēnesī, kad meklējot google.lv informāciju, uzdūros Māmiņu kluba mājas lapai, kas tolaik vēl bija vecajā izskatā. Izdomāju, ka jāpaskatās, kas vēl šajā lapā ir interesants un.... atradu sludinājumu ar piedāvājumu piedalīties Superbēbis konkursā. Brīdi apdomājusies, uzrakstīju vēstuli un jau atlasīju bildes un ar nepacietību gaidīju mājās vīru, lai apjautātos, ko viņš par to domā.. Un vīrs teica – JĀ!!!

 

Es biju tik priecīga un prieks auga augumā, jo gājām uz provēm, tikšanos ar Māmiņu Klubu un galu galā mūs izvēlējās! Un tā aizsākās manas dienas kopā ar Māmiņu klubu jau no 2007.gada augusta beigām. Filmējāmies raidījumos, piedalījāmies dažādos pasākumos, es rakstīju savu blogu un.. galu galā dabūju arī darbu Māmiņu Klubā :) Un te nu es esmu kopā ar jums visiem un mēģinu sniegt visu to labāko!

 

 Portāla redaktore Kristīne

 

-         Kā Tu nonāci Māmiņu Klubā?

-         Noskatījies TV raidījumu?

-         Atradi Māmiņu Kluba mājas lapu?

-         Varbūt kāds Tev to ieteica?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

laurisimo

Paldies par atsauksmi!

Jaunu tēmu un pat diskusiju vai savu viedokli tagad var iesniegt šeit -

http://www.maminuklubs.lv/iesutit-zinu/

03. Feb 2010, 08:39

es redzēju pa TV, noskatijos raidijumu un iegāju māmiņu kluba.Esmu jau apmērām kādus 2 gadus.No sākuma ļoti reti apmeklēju šo lapu, jo nebija laika, bet tagad ikdienas rituāls.ieteicu ari draudzenem, kurām bija piedzimusi mazie.

03. Feb 2010, 01:09

Kad gaidīju dvīņus, tad lasīju grāmatas un žurnālus par bērniņu kopšanu. Kad sākām domāt par trešo bērniņu, meklēju citu vecāku pieredzi un ieteikumus,jo šāda iespēja toreiz nebija.Saņēmu e-žurnālu, skatījos raidījumu un kad aizgāju dekrētā, tad piereģistrējos MK mājas lapā!

02. Feb 2010, 15:47

Māmiņu kluba raidījumus skatījos jau pirms gaidīju un pat pirms plānoju bērniņu. Vnk likās ļoti interesants raidījums. Tagad gan svētdienās man ir lielais miegs, tādēļ raidījumu skatos MK mājas lapā. Pašu MK mājas lapu gan atklāju tikai tagad, kad gaidu savu mazulīti.... Šķiet,ka arī man, kā daudzām māmiņām sāk rasties atkarība no šīs lapas. Šī lapa man ir atvērta visu dienu (šobrīd vēl strādāju) un ik pa brīdim ieeju paskatos,kas jauns 😀

02. Feb 2010, 14:41

Kad paliku stāvoklī pastiprināti sāku pievērs uzmanību informācijai, kas saistīta ar mazuļiem. Sāku skatīties raidījumu māmiņu klubs un ieklausījos, ka ir arī interneta adrese. Un tā es piereģistrējos un nu jau gadu esmu šī portāla cienītāja. Māmiņu klubs man iemācīja būt pārliecinātai par sevi un piedalīties konkursos. Paldies Jums par jauko, izglītojošo un interesanto portālu!!!

02. Feb 2010, 14:29

Savā laikā e-pastkastītē ļoti gaidīju MK e-žurnālu. Kaut kad pagājušajā vasarā tas pēkšņi vairs nebija, sāku meklēt un atradu arī pašu MK mājaslapu! Lielākā aizraušanās bija rokdarbu konkurss. Arī plašais informācijas klāsts aizvien lika te iegriezties arvien vairāk. Tagad gan esmu atpakaļ darbiņā, tomēr šeit ieskrienu katru vakaru,vienalga cikos, arī žurnālus par bērnu kopšanu vairs neabonēju, jo te ir VISS, kas man patreiz ir aktuāls!Paldies jums!!!😀

02. Feb 2010, 14:26

Es pirms tam skatījos mamiņu kluba raidījumus,bet ne katru reizi,jo man pašai vēl nebij bērniņa,tad nu sanāca izlaist!
Bet interneta vecajā forumā meklēju sev intresējušos jautājumus,kad biju stāvokli,un līdz ar to katru dienu no rīta pieceļoties lasīju forumu,un vienu rītu ienācu un pamanīju MK lapu krāsaināku,kura mani vēl vairāk pievilināja😃līdz ar to pati saku piedalīties šeit konkursos un tā esmu joprojām!!!

godīgi???ir atkarība no sšī saita..katru dienu esmu šeit!Paldies,Jums 🌷 🌷