Kā izvēlēties autiņbiksītes: pieredzējušas māmiņas padomi

Kā izvēlēties autiņbiksītes: pieredzējušas māmiņas padomi

27. Feb 2011, 18:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl gaidot mazo Sofiju, es vērsos pie citiem vecākiem dažādos forumos ar jautājumu: "Kādas autiņbiksītes jūs pērkat saviem mazuļiem?"

 

Tajā brīdī es biju pilnīgi nesaprašanā par šo jautājumu. Ieeju veikalā, redzu dažāda veida autiņbiksītes, ar dažādiem cipariem, norādēm par kilogramiem... tik dažādas firmas.. ko izvēlēties?

 

Pēc aprunāšanās ar citām māmiņān, es sapratu, ka autiņbiksīšu izvēlē svarīga ir individuālā pieeja. Tāpēc ir autiņbiksītes, kas ideāli der vienam, bet tajā pašā laikā nebūs piemērotas citam mazulim.

 

2  

Man radās vairākis secinājumi un es steidzos padalīties ar jums. Māmiņu Klubā taču ir tik daudz topošo māmiņu, kuras arī sev uzdod šo jautājumu!

1. secinājums

Lielākā daļa mazuļu vislabāk panes Huggies autiņbiksītes, pēc maniem novērojumiem katra trešā māmiņa savam mazulim izvēlas tieši šīs autiņbiksītes. Pirmkārt, tās ir par pieņemamu cenu (noteikti lētākas kā Pampers), otrkārt, neslikti uzsūc (īpaši Huggies Premium), reti izraisa niezi un berzi uz ādiņas. Tā kā ja jūs nezināt, kādas autiņbiksītes izvēlēties, vispirms vajadzētu tās pamēģināt.

 

2.secinājums

Uzreiz var ņemt 2.izmēru HNewborn (3-6kg) autiņbiksītēm, jo pirmais (2-5kg) parasti der jaundzimušajam tikai dzemdību nodaļā. Atgriežoties mājās mazulis sāk strauji augt un pirmā izmēra autiņbiksītes parasti tad tiek noliktas tumšākā stūrī vai arī tiek izmestas atkritumu tvertnē.
3. secinājums

Pievērsiet uzmanību izgatavošanas valstij. Mēģini izvairīties no Polijā ražotām autiņbiksītēm. Par to es pārliecinājos pati savā pieredzē. Mūsu pirmās autiņbiksītes tika atvestas no Vācijas un Šveices.. Salīdzinot šīs firmas(mums bija Huggies un Libero) ar Polijas produkciju, kas pārdodas Drogās, Maksimā un citos veikalos, es sapratu, ka tas ir kā diena pret nakti.

 

4.secinājums

Kad mazais izaug, ideālas ir autiņbiksītes- biksītes! Mūsu gadījumā- tas ir glābiņš, kad meitiņa bija tikko sākusi velties uz vēdera, viņai nepatika vilkt autiņbiksītes, guļot uz muguras. Lūk, Huggies autiņbiksītes kļuva par manu glābiņu!

 

5.secinājums

Kā es jau teicu, domas par labākajām autiņbiksītēm dalās. Kāds teiks, ka vienas firmas autiņbiksītes ir ideālas, vēl kāds-ka vispār tās nekam neder. Tāpēc nāksies ilgi un centīgi izvēlēties, lai atrastu tās, kuras neberž, neizraisa iekaisumus un der nevainojami. Protams, mēs esam pamēģinājuši arī Pampers, bet mums tie nederēja: slikti uzsūca, nepatika līplente, berza. Vārdu sakot, mūsu gadījumā Huggies rullē!

 

6.secinājums

 

Un vēl viena rekomendācja attiecas uz visām autiņbiksītēm: vecums un svars nav vienīgais, kam jāpievērš uzmanība,izvēloties autiņbiksīšu izmēru. Reizēm ideālais izmērs var radīt noplūdi tikai tāpēc vien, ka bijis izdzerts liels šķidruma daudzums. Tāpat var būt noteicošs bērna dzimums.

Gribas atzīmēt, ka mēs izmantojam Huggies! BET! Bet pat šīm autiņbiksītēm esmu atradusi plusus un mīnusus.

 

Huggies Natural Fit


Lieliskas atuiņbiksītes. Der jebkādam vecumam, kā arī ir pieejamas autiņbiksītes- biksītes. Maigas, ērtas, forma starp kājām ērta mazuļa kustībām. Vienīgais mīnuss- pietiek uz 2-3 stundām, jo tik labi neuzsūc. Toties dupsītim ir ļoti patīkami! Vienīgi šķiet, ka cena tām ir pārlieku augsta! Parasti tās mēs nēsājam pa dienu, bet uz nakti liekam Huggies Premium.

 

Huggies Premium

Manas iecienītās. Nav tik mīkstas, bet toties kā uzsūc! Sofija var nogulēt visu nakti un ir pavisam viegli izcelt meitņu no gultas, jo šīs autiņbiksītes arī ar lielo svaru(kad iečurāts ir vairāk) nekrīt nost.

 

Huggies Classic

Fui, fui, fui.. Tieši šīs autiņbiksītes man nepavisam nepatika! Sofija tās īpaši labi nepanes! Pirmkārt, tās slikti uzsūc. Otrkārt, jau pēc divām stundām Sofijai paliek apsārtis dupsis. Vienīgais plus- zemā cena!

 

Huggies Little Swimmers

1

Autiņbiksītes mazajiem peldētājiem. Ideāla alternatīva speciālām peldbiksītēm.

 

Huggies Newborn ar biokokvilnu

 

3

 

5

 

Ehhh, ļoti žēl, ka tad, kad dzima Sofija, šīs autiņbiksītes nebija! Ar prieku tādas būtu pamēģinājusi! Gribas ticēt, ka tās būs arī bērniem lielākā vecumā.

PS. Ceru, ka palīdzēju topošajām māmiņām ar autiņbiksīšu izvēli!

Ksenija

***

Pastāsti arī Tu savu stāstu par Huggies autiņbiksītēm, iesūtot ziņu šeit!

Muuna Muuna 18. May 2010, 12:50

mums ļoti patīk Huggies Natural Fit un Libero. Ideālas abas divas!

Muuna Muuna 18. May 2010, 12:48

nu nezinu vai visi uzreiz var otro Higgies izmēru lietot. Mēs pirmo lietojām līdz mēneša vecumam. Mazais 39. nedēļā piedzima 3200 g. Ja zin, cik liels mazulis gaidāms, tad cita lieta, bet iesaku to noskaidrot USG (vismaz 4D labs speciālists var pateikt uz kādu svaru bērns visdrīzāk būs noteiktajā dzemdību dienā). Bet, ja nē, tad es ieteiktu no starta komplektu nopirkt un tad skatīties. Mūsējais vienkārši noslīktu otrā izmēra autiņbiksēs, ja nebūtu sagādājuši pirmo numuru.