Joga grūtniecības laikā.Piesakies uz februāra Grūtnieču dienu!

Joga grūtniecības laikā.Piesakies uz februāra Grūtnieču dienu!

16. Jan 2011, 17:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Joga grūtniecēm palīdz ne tikai saglabāt nosvērtu prātu un sirdsmieru, atbrīvojoties no dusmām, bailēm un nepārliecinātības, bet arī efektīgi sagatavo ķermeni dzemdībām, vingrinot iegurni, mācoties pareizi elpot un atslābināties.

1

Nodarbību vadīs Labo sajūtu laboratorijas jogas pasniedzēja: Ilvita Kļaviņa

Kas ir joga un kāpēc ar to ir ieteicams nodarboties grūtniecības laikā, varēsiet uzzināt Grūtnieču klubiņā piektdien 16. aprīlī.

 

Labo Sajūtu Laboratorijas jogas pasniedzēja Ilvita Kļaviņa  sniegs Jums padomu drošai jogas nodarbībai, kas būs atbalsts visā grūtniecības laikā. Runāsim par  Hatha jogas pozām (asanām), elpošanu un relaksāciju, kā arī būs īss ieskats  Kundalini jogā, kur  uzsvars tiek likts uz meditācijām. Jogas  mērķis ir iedvesmot patīkamajam, iemācīt atbrīvoties, sajust sevi vieglāk un stiprināt ķermeni, kas palīdzēs Jums sagatavoties dzemdībām.

 

Interesanti? Patiešām! Tiekamies 17.februārī Grūtnieču dienā!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!

 

Februāra Grūtnieču dienas programma:



12.00 - 13.00 - lekcija "Dzemdību pozas un pareiza elpošana". Tajā vecmāte Mārīte Inzule stāstīs un rādīs, kādas dzemdību pozas un elpošanas vingrojumi palīdz atvieglot mazuļa pasaulē nākšanas mirkli.

 


13.15 - 14.15 - lekcija "Deju un kustību terapija". Tajā tev būs iespēja pārliecināties, kā deja un kustība veicina labsajūtu arī grūtniecības laikā. Nodarbību vadīs diplomēta deju un kustību terapeite, sertificēta bērnu māsa Kristiāna Kalniņa



14.30 - 15.30 - lekcija "Joga grūtniecības laikā". Studijas "Labo sajūtu laboratorija" vadītāja un jogas pasniedzēja Ilvita Kļaviņa iepazīstinās tevi ar jogu, tev būs lieliska iespēja pārliecināties par jogas labvēlīgo ietekmi uz tavu grūtniecību.

 

Ģērbies ērti, jo šī diena būs ne vien pārpilna ar noderīgu informāciju, bet arī ar aktīvu darbošanos.


Cena: 10 lati