Ieva: manas lomas un pienākumi ir TIK daudz!

Ieva: manas lomas un pienākumi ir TIK daudz!

04. Oct 2011, 13:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mani sauc Ieva Ādamsone un man tagad būtu jāpastāsta par sevi.......... Hmmm ...

Vienmēr man tas sagādā grūtības, jo grūti izvēlēties par kuru Ievu stāstīt, jo lomas un pienākumi man ir tik daudz. Mamma, sieva, meita, draudzene, studente, darba devēja,ziedaudzētāja, tekstil dizainere..... Pat grūti iedomāties tādu rītu, kad pamostoties nebūtu tā sajūta, ka kāds termiņš min uz papēžiem, un paskatoties spogulī varētu teikt- labrīt, vienkārši Ieva. Es droši vien nezinātu, ko ar tādu dienu iesākt :)

 

Bet jebkurā gadījumā nemainīga informācija ir par to, ka man ir 25 gadi, esmu precējusies un mums ir 2 meitas. Tā kā neesmu izteikta karjeriste, savu darbu emu pakārtojusi ģimenei un strādāju mājās.

 

Bet sīkāk, ja ko vēlaties uzzināt- pajautājiet!

02. Dec 2010, 22:46

A nu tagad es samulsu 😀
Jā, mans vakars neapšubāmi kļuva krāšņāks un paldies par to!

02. Dec 2010, 22:03

Būs jāsāk rakstīt blogu- kā es pie bērna ritmikas skolotājas riepu dzinu 😃

02. Dec 2010, 21:56

wiwi- vai ku feini tādus jaukus vārdus dzirdēt. 😀 Tas tādu pozitīvisma dopingu iedod, ka visu pasauli gribās paņemt klēpī un apmīļot. Zini- mani pārņem ļoti liels lepnums, ka dzīvoju līdzās cilvēkiem, kas var tik daudz laba pateikt cilvēkam , ko faktski nepazīst. Ar to vajag ļoti lepoties!!!!

02. Dec 2010, 21:45

Viena no lietām tā ir 😀
Vispār jau apsurds- bērna skoliņā mammas , kāmēr mazie mācās, smaksā 1Ls par 45min un iet pie ritmikas skolotājas vingrot. Man vienkārši ar laika plānošanu ir problēmas. Jo visi pasūtijumi ir no sērijas "vajag jau vakar".
Vajadzētu jau vien tāpēc, ka mugura uzdod.
Nu tātad- Es, Ieva Ādamsone sākot ar 2011. ies prmdienās 45min vingrot! 😀

02. Dec 2010, 21:41

Jā!!! Pa vasaru jau nekas- puķu dobēs noloka riepiņu 😃 Bet ziemā..... Šuju- sēžu, mācos- sēžu, kautko citu strādāju-sēžu. Esmu mēģinājusi mājās vingrot, bet man reāli traucē, ka visi kam nav slikums- vingro,ja?
Bet izrādās, ka man vairogdziedzeris slinks. Jāsaved tas kārtībā un tad jau cerams, ka tie taukumiņi labāk pazudīs.

02. Dec 2010, 21:25

Sports nebija mans mīļākais priekšmets līdz mākslas skolā pēdējā kursā mūsu pus kursam nebija vērtējums. Pasniedzēja nebija ar mieru tā pat ielikt vērtējumu un mums vajadzēja ar 2. kursu kopā sportot. Tad mēs atklājām - citi maksā par airobiku, bet te pa velti 😀

Man sports kā tāds baigi neaizrauj- es nevaru noskriet lielus gabalus, grozā bummbu trāpīt arī nevaru.
Agrāk dejoju vēderdejas- tas man ļoti patika. Man patīk kalnu slēpošana - ceru , ka šogad atsākšu.

Bet ai kā vajadzētu sākt kustēties- sēdošs darbs un 2 bērni ir darījuši savu

02. Dec 2010, 21:18

Nepārāk. Parasti visādas lietas racionāli izskaidroju. Nekas nenotiek tā pat vien. Tā pat arī ticējumi- es tos uzskatu kā tādus mācību rīkus. Piemēram , lai neliek ķemmi uz galda, jo utis var dabūt. Ja liek uz galda ķemmi, tad tur mati staipās pa ēdienu. Un baida taču ar pašu nejaukāko, kas ar matiem saistīts- utīm.

02. Dec 2010, 20:59

Oooooooooo nē , tādai avantūrai es neparakstītos, lai kā man patīk tie 9.mēneši gaidīšanas laika. Es pieņemu, ka es pamēģinātu variantu, kad izrēķina , kad var ieņemt zēnu. Caur paziņām ir viena kundze , kas prot. Un līdz šim visām , kam rēķināts arī sakrīt.

02. Dec 2010, 20:35

Jā, es gribētu trešo - dēlu. Bet nu pēc gadiem 3-4. Jāpabeidz LU un nedaudz jāpadomā par sevi, jāsaved kārtībā lauku māju. Un tad jā. Gribētu gan vienu vēl žiperi.

02. Dec 2010, 20:28

Par loteriju- man loterijās neveicas 😀 Tāpēc droši vien nodomātu, ka tā pat nelaimēšu 😃

02. Dec 2010, 17:17

Labs jautājums.
Es neesmu izteigti reliģiozs cilvēks, bet bezmiega vakaros es mēdzu skaitīt savas lūgšasnas. Tās ir kā tādas vienpusējas sarunas. Šajās sarunās Debesu Tēvam nekd neēsmu lūgusi , lai viņš man iedotu naudu, bet, lai Viņš dod man darbu. Visu pirmām kārtām man ir ļoti nozīmīgs DARBS kā rezultātā būs tā augļi- nauda. Jo tad naudai ir cita vērtība. Es varu nenormāli sadusmoties, kad mana vecmāmmiņa saka , ka - tev tam un tam nav naudiņa? Es tev iedošu.

It sevišķi šobrīd visi mēs varam redzēt cik svarīgi ir tie papīra gabaliņi. Man nauda ir nozīmīga tādā mērā, ka piemēram , lai varetu vest bērnus pie laba ārsta. Lai to darītu atsakos iet uz teātri.

Noteikti nevarētu kā kiniķi (sengrieķu filozofi)- Diogens, kurš dzīvojis mucā un savā dzīvē realizējis kinisko principu - "jo mazāk vajadzību, jo labāk". Es esmu estēte un man patīk skaistas lietas. Bet naudas dēļ es nevarētu strādāt pret saviem principiem.

02. Dec 2010, 16:36

Savā ziņā - jā! Bet Tu zini , es mīlu savu zemi, bet nevaru otram likt to mīlēt tikpat ļoti. Katram tie principi, ētika, morāle ir kas pa visam cits, un man nav īsti tiesības uztāt, ka tas ko es jūtu un domāju, ir tas patiesākais un pareizākais.

Es nesen satiku paziņu. Viņai ir profesionālā izglītība ar kuru var nopelnīt jebkuros laikos. Protams , pie nosacījuma , ka esi labs profesionālis, bet viņai liekās vilinošāk pārcelties uz citu zemi, jo lūk tur pabalsti ir tik lieli, ka nav jāstrādā. Un tad man gan pārņem jocīgas sajūtas.
Arī man daudz kas grozās ap naudu. Jau no mazotnes - vecāki ļāva nopelnīt naudu strādājot dārzniecībā. Man bija pilnīgi vienalga , kas par darbu, bet pirmais jautājums bija- Cik maksās? Es nekad neesmu varējusi saprast, kā var gaidīt, ka kāds maksās naudu par to, ka tu vienkārši esi.

Bet ja cilvēks ir konfortā, vai tad man kāds devis vispasaules soģa lomu, lai pārmestu un nosodītu?

princesemince princesemince 02. Dec 2010, 16:02

es pieļauju, Tev varētu būt diezgan skarba attieksme pret tiem, kuri pasaka - negribu dzemdēt savu bērnu šeit, šeit man par to nemaksā, labāk braucu dzemdēt citur, ne? kaut kā šķiet, ka Tevī ir mīlestība pret zemes pleķīti, kurā esi piedzimusi un dzīvo.

02. Dec 2010, 15:43

ilzel- līdzcilvēku , darba un zemes mīlestību

02. Dec 2010, 15:41

Kristīn- droši ka tā nav. Es daudz ko kavēju, daudz ko nemāku un diemžēl daudz ko daru pēdēja brīdī.
Esmu haautiska. Ļaunatminīga- ilgi nevaru piedot pāri darījumus. Esmu dažviet nevietā pārāk emocionāla. Tā varētu skaitit un skaitīt. Līdz Lieliskajai tur tālu.......... 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 02. Dec 2010, 15:15

ieva, bet radi gan tādas LIELISKĀS sievietes priekšstatu 😀
Mūsu vidu ir TIK daudz lielisku sieviešu, mammu, draudzeņu...

02. Dec 2010, 14:08

Kristīn- nav man skapī nemaz tik daudz kleitas. Bieži vien sanāk ka tik daudz domāju par kādu šujamo gabalu, ka galvā jau tas ir novalkāts un nav vairs iekāriena ne šūt, ne gala produktu valkāt. Sava veida profesionālā kretīnisma izpausme.

02. Dec 2010, 14:06

Sveika wiwi!
Vispār jau meita ir līdzīga tētim- tik tie mati, mati, mati...... Bet mazā gan paliek man līdzīga. Tikai viiņai ir rudi matiņi.

Apgūt? Noteikti kādu valodu, jo diemžēl nevaru lepoties ar ļoti labām svešvalodas zināšanām, bet jebkura veida izaugsmei tā ir ļoti nepieciešama.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 02. Dec 2010, 13:59

Tu laikam esi ļoti sievišķīga un ir pilns skapis ar kleitām, ne?

02. Dec 2010, 12:17

Pavasaris- jo tad viss mostās un būs vasara, un ja būs vasara, tad būs daudz darba. Būs darbs būs vairāk nauda 😀 Bet vispār man patīk tie starplaiki, kad mainās gadalaiki- man patīk zelta rudenis ar visām tās krāsām. Man patīk tā trauksme, kad sākās oktobra vētras. Man patīk tas gaiss , kad uzsnieg pirmais sniegs un viss tik svinīgi izskatās. Man patīk, kad pēc kārtīga pavasar lietus paukšķēdami sāk plaukt pumpuri. Un debešķīgie vasaras vakari, kas atveldzē pēc karstās dienas.

Man kādreiz nepatika ziema, jo ir auksts. Līdz es uzzināju kam ir domāts sniegs- slēpošanai.

1 2 3