Iepazīsimies - mani sauc Gucci123

Iepazīsimies - mani sauc Gucci123

27. Nov 2011, 10:57 gucci123 gucci123

Labdien! :)

 

Mani sauc Gucci123. Esmu 29 gadus jauna topošā māmiņa.

 

Jau vairāk nekā 5 gadus strādāju telekomunikāciju sfērā par projektu vadītāju. Darbs ir ļoti interesants, jo apvieno gan specifiskas zināšanas par dažādām jaunām un sen izmantotām tehnoloģijām, gan radošu dzirksti, organizējot un vadot darba grupas darbu.

 

 

Brīvajā laikā nodarbojos ar sportu – peldu, vingroju, dejoju, rakstu blogus par dažādām mūsdienu sievietēm aktuālām tēmām portālā Sieviešu klubs un, protams, klausos mūziku un lasu daudz un dikti, jo īpaši tagad – gaidīšanas laikā.

 

 

Aizmirsu piebilst, ka gaidu savu pirmo bērniņu un pie šā projekta „strādājām” cītīgi un ilgstoši :)

 

 

Portālu Māmiņu klubs man neviens neieteica. Laiku pa laikam biju skatījusies raidījumu TV Māmiņu klubs, taču tā kā pašai nebija bērnu, tad arī šī tēma nelikās aktuāla. Aptuveni pirms gada reģistrējos portālā Sieviešu klubs, sāku rakstīt blogus un ievēroju saiti uz portālu Māmiņu klubs. Tā kā par bērniņu jau kādu laiku biju sapņojusi, tad ik pa brīdim iegāju portālā Māmiņu klubs un pamazām sāku ar to iepazīties. Izpētīju visas sadaļas, atlasīju sev derīgo informāciju. Tagad, kad esmu pusceļā uz lielo notikumu, esmu nolēmusi reģistrēties portālā un aktīvāk piedalīties – portāla Māmiņu klubs apmeklējums man ir kļuvis par neatņemamu ikdienas rituālu. Tā kā portālā Sieviešu klubs man ir blogs par mūsdienu uzvedības normām un etiķeti, tad portālā Māmiņu klubs varētu rakstīt blogu par šo pašu tēmu, tikai attiecībā uz bērniem un īpaši – pusaudžiem.    

 

 

Manuprāt, ļoti forša fīča ir fotoblogi, jo tur var ne tikai ērti ievietot bildes, bet arī informāciju – tādējādi esmu paspējusi aizrunāt savam mazulītim aktivitāšu centriņu:)

 

 

Labprāt lasu rakstus (gan no pašu vecāku pieredzes, gan speciālistu) par grūtniecību, mazuli. Liels prieks, ka Māmiņu klubs rod iespēju rīkot dažādas praktiskas nodarbības un lekcijas par jaunajiem vecākiem svarīgām tēmām, jo katrā no mums mīt bailes no nezināmā, un bērniņa piedzimšana – tā ir unikāla pieredze, kurai tomēr ir jāsagatavojas.

 

 

Es labprāt portālā Māmiņu klubs lasītu vairāk par to, kā komunicēties ar mazuli, kamēr tas vēl ir māmiņas puncī, varbūt ir veikti kādi interesanti pētījumi par to, ko mazais puncī jūt, dzird, redz, kā māmiņas rīcība, sajūtas, emocijas atstāj iespaidu uz mazuli. Labprāt apskatītu tādu tēmu kā tēta un mammas savstarpējās attiecības mazuļa gaidīšanas periodā. Līdz portālā neesmu atradusi tēmu par seksu grūtniecības laikā, kā bērnam mācīt runāt pirmajā dzīves gadiņā, vai, piemēram, mazuli saukt mīļvārdiņos (zaķītis, kaķītis utt.) ir labi, kā saukt bērniņu, ja viņam ir vairāki vārdi, kā attīstīt bērna maņas un kādas mantiņas priekš tā labāk izmantot, kā arī par, piemēram, atsāpināšanu dzemdību laikā, varbūt varētu pat izveidot rakstu sēriju, kur katru mēnesi būtu rakstīts, kādas galvenās pārmaiņas notiek sievietes organismā, gaidot bērniņu (par visiem 9 mēnešiem), kā arī kā saprātīgi (domājams resursu ziņā) sagādāt bērnam pūriņu – ieteikumi tiem, kas nevar iegādāties jaunas mantas veikalā, varbūt var veidot rakstu sēriju, kur ceļojot (katru reizi kāda cita valsts vai pilsēta) ar zīdaini vai mazu bērniņu var pavadīt laiku, lai arī mazulim būtu interesanti (kādas izklaides vietas, kur labāk paēst vai apmesties u.tml.).

 

 

Nobeigumā gribētu pateikt, ka gaidību laiks ir viens no brīnišķīgākajiem mirkļiem manā dzīvē un, pateicoties portālam Māmiņu klubs, esmu ieguvusi daudz noderīgas informācijas, kas palīdz izprast sevi un noderēs saskarsmē ar mazuli.

 

 

 

Gucci123

 

 

 

 

PIEDALIES BLOGU KONKURSĀ ARĪ TU UN LAIMĒ BALVAS!

saulux10 saulux10 27. Jan 2011, 10:23

mīļi gaidīta mūsu pulciņā 😉

gucci123 gucci123 27. Jan 2011, 09:59

Sveikas, meitenes!😀

Mīļš paldies par apsveikumiem un siltiem vārdiem, un es patiesi priecājos pievienoties jūsu pulkam😀 centīšos arī MK rakstīt interesantus rakstiņus😀

Lai jums jauka šī ziemīgā diena!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Jan 2011, 09:39

Sveicam, sveicam 😀 Bērniņa gaidīšana ir skaistākais notikums sievietes mūžā!

27. Jan 2011, 09:34

Sveika, Gucci! Es jau gaidīju, kad no SK "pieslēgsies" arī MK 😀 Sirsnīgi sveicu Tevi ar šo fantastisko stāvokli! 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 27. Jan 2011, 09:30

prieks iepazīties .😀
Un sveicu ar mazulīti 😀 🌷

27. Jan 2011, 09:30

Prieks iepaziities😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

o, super, ka esi arī te😀! Mīļi sveicam!