Iemācies ar fotogrāfiju interjerā piesaistīt sev pozitīvās emocijas

Iemācies ar fotogrāfiju interjerā piesaistīt sev pozitīvās emocijas

11. Oct 2011, 09:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā dažādas sienas fotogrāfijas, gleznas un kanvas ietekmē mūsu vidi, kurā dzīvojam vai strādājam? Atbild  Dita Blūma, fen šui speciāliste.

 

 

 Lūk, fen šui speciāliste Dita Blūma. 

 

Fen šui nav īstas definīcijas, kas noteiktu kanvas atrašanos pie sienas. Ja raugāmies uz tām kā attēliem un ņemam vērā, kas ir attēlots, tad problēmu nav.

 

Ikviena lieta, kas ir mums apkārt, ir ar mums enerģētiski sasaistīta. Tādēļ svarīgākais ir novērtēt, cik tā sagādā pozitīvas emocijas. Arī fotogrāfijas, ja ir patīkamas, tad tām ir pozitīva enerģija. Tomēr ir izņēmumi, kuriem noteikti vajadzētu pasekot līdz. Viena no negatīvām fotogrāfiju kategorijām, protams, ir bildes ar „šausmu filmu tematiku“ – briesmīgi zvēri, nejauki skati, šermuļus uzdzenoši notikumi.

 

Tādas bildes nevajadzētu turēt vidē, kurā dzīvojam. Ja mēs vēlamies dzīvot skaistās attiecībās, tad nevar turēt vientuļu cilvēku bildes vai tādu pāru bildes, kas dzīvē nav laimīgi. Laba aura nav arī mirušu cilvēku fotogrāfijām, ja tās izvietotas redzamā vietā pie sienas. Tam nolūkam ir paredzēti piemiņas albūmi, nevis siena, ko ikdienā skatāt. Svarīgākais ir vadīties pēc sajūtām. Ja sajūtas, ko tās izraisa, ir pozitīvas, tad viss būs labi.

 

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

Māmiņu Kluba diskusijai:

Kādas bildes atrodas tavās mājās pie sienas?

 

Vairāk informācijas par to, kā gatavot sienas fotogrāfijas vai gleznas - kanvas, skaties www.picturehappy.lv