Ielūdzam topošās māmiņas uz ballīti! Piesakies!

31. Dec 2010, 20:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidot bērniņu, topošājās māmiņās valda uztraukums- kā es zināšu, ko iegādāties mazulim? Kā padarīt gaidīšanas svētkus īpašus? Nāc uz Māmiņu Klubu kopā ar savu draudzeni un uzzini!

1

Pasākumu vadīs pediatre Irēna Putniņa.

Ja nekad neesi turējusi rokās zīdaiņa drēbītes, saprast, kas ir body vai rāpulītis nemaz nav tik vienkārši! Pēc bezgalīgiem sirojumiem pa internetu un bērnu preču veikaliem, pēc izauklēta pirmā bērniņa, var par šo problēmu pasmaidīt, bet tad, ar lielu punci un sarakstu rokās, nemaz smiekli nenāk!

 

Māmiņu Klubs jau 30.martā rīko mazuļa pūriņa semināru, kā arī apmācības par to, kā rīkot baby shower Latvijā!

 

Uz šo nodarbību aicinām gan Tevi, topošā māmiņ, gan arī 1 vai 2 Tavas labākās draudzenes!

{smallpic:1}

Tātad ko iegūsi Tu, topošā māmiņ?

 

Tu iegūsi izsmeļošu informāciju par to, kam īsti ir jābūt mazuļa pūriņā- sākot no pirmajām drēbītēm, beidzot ar lielākām lietām- gultiņu un autosēdeklīti. Noteikti uzzināsi arī ieteikumus veiksmīgākiem pirkumiem un iegūsi idejas par visai nederīgām bērnu precēm, jo visbiežāk topošo māmiņu vidū valda divas galējības- vai nu sapērkas ļoti daudz mantu un drēbīšu vai nenopērk neko un tad, braucot jau uz slimnīcu, nākas ieraukt kādā lielveikalā pēc mazuļa pūriņa. Sagatavojies mazuļa ienākšanai pasaulē, apmeklējot mazuļa pūriņa lekciju!

 

Ko iegūs Tava draudzene?

 

Protams, jūs labi pavadīsiet laiku kopā, bet bez tā draudzene uzzinās, kā rīkot gaidāmā bērniņa svētkus jeb baby shower! Jā, jā, zinām, ka tas vēl ir kaut kas jauns Latvijā, bet vēl vieni svētki taču ir vajadzīgi, vai ne? Semināra laikā draudzene uzzinās, kā rīkot un kas ir vajadzīgas gaidāmā bērniņa raudzības, kādas dāvanas izvēlēties utt., lai pēc šī pasākuma varētu uzrīkot īstu ballīti topošajai māmiņai!

 

 

Kas Tevi vēl sagaida Mazuļa pūriņa seminārā?

 

DĀVANAS, kafijas galds, uzkodas, iespēja iegādāties preces gaidāmajam mazulim un iespēja pavadīt pēcpusdienu ar citām topošajām māmiņām! Vai zināji, kas vēl ir neatņemama šāda pasākuma sastāvdaļa? KŪKA! Un kūka būs vienmēr šādos pasākumos, arī 30.martā!

 

Atnāc! Būs interesanti un pamācoši!

 

Ja vēlies, nodarbību vari apmeklēt arī viena!

 

Maksa par pasākumu: 4 lati katrai dalībniecei

 

Nodarbības datumi un laiki: 30.marts (no plkst.12:00 līdz 14:00)

 

Pasākumu atbalsta:

 

8

9

Piereģistrējies laicīgi, aizpildot anketu!