Homeopāte Inese Joksta: mani mīļākie ir eko pārtikas veikaliņi

Homeopāte Inese Joksta: mani mīļākie ir eko pārtikas veikaliņi

14. Oct 2011, 13:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Ja pērku ģimenei pārtiku, tad to daru tikai ekoloģiskās pārtikas tirdzniecības vietās. Lielveikalos iepērkos ļoti reti,“ Māmiņu Klubam stāsta Inese Joksta.

 

„Es gribu ēst tā, lai nedarītu ļaunu savam organismam. Ekoloģiskajā pārtikā ir mazāk ķimikāliju, tāpēc organismam ir jāpieliek mazāk darba pārtikas pārstrādāšanā.

 

Redzu, ka mūsdienās bērniem šobrīd ir tik daudz un dažādu alerģiju. Pat no Spānijas mandarīniem un vīnogām. Un tas ir tādēļ, ka lielveikalos pirktie augļi un dārzeņi ir appūsti ar ķīmiju, kura uzkrājas organismā un rada nelabvēlīgas sekas uz veselību.

 

Tāpēc es pati pērku tikai ekoloģiskus produktus. Iepērkos gan specializētajos eko tirdziņos, gan Dabas Dobē. Ja ābolā ir tārpiņš, tad tieši tādu labprāt arī pērku. Zinu, ka tas ir dabisks uz veselīgs. Man nav svarīgi, lai produkti izskatītos vizuāli skaisti! Galvenais, lai tie ir veselīgi.

 

Tā kā šobrīd esmu diezgan aizņemta darbos, ļoti daudz ar ēdienu gatavošanu nesanāk nodarboties. Bet, ja atliek laika, tad gatavoju zivtiņu un dārzeņus dažādās formās.“

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv