Hendlinga meistarklases kopā ar Klaudiju Hēlu jau piektdien! Piesakies!

Hendlinga meistarklases kopā ar Klaudiju Hēlu jau piektdien! Piesakies!

09. Jun 2011, 13:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā pareizi mazuli celt, nest, turēt, ģērbt? Jau septembrī topošie un jaunie vecāki to uzzinās hendlinga nodarbībās pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas.

 

 Piesakies uz hendlinga nodarbību jaunajiem vecākiem!

Nodarbībās mēs runājam par to, kā pareizi aprūpēt bērniņu, kā celt, nest, turēt, jo paaugstināts tonuss un asimetrija rodas tieši no tā, ka mazulis tiek nepareizi ikdienā aprūpēts. Nodarbības ir īstā vieta, lai ikviena māmiņa uzzinātu un iemācītos, kā pareizi nest, celt, ģērbt mazuli, kas nākotnē aiztaupīs vairākas problēmiņas un problēmas.


Ikviena nodarbība sastāv it kā no 3 daļām.

 

Nodarbības sākumā fizioterapeite Klaudija Hēla pastāsta par vispārīgiem hendlinga pamatprincipiem, ko vajadzētu, ko nevajadzētu darīt ikdienā. Otrajā daļā tālāk fizioterapeite teoriju pieliet to praksē un kopā ar drošākajiem mazuļiem izmēģina hendlinga pamatprincipus, piemēram, kā celt, nest, apģērbt vai noģērbt mazuli. Savukārt noslēguma daļā ir laiks individuāliem mammu un tētu jautājumiem, kas skar tieši viņu mazuli. Kā jau iepriekš Klaudija Hēla minēja, lai gan nodarbībās piedalās ap 10 mazuļiem, katram ir arī individuāla pieeja, kas palīdz saprast, vai māmiņa visu dara pareizi.

 

Hendlinga nodarbības notiek Māmiņu Kluba studijā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)

Maksa par nodarbību: 10 lati.

Nodarbības sākums:

 

- jaunajiem vecākiem ar mazuļiem līdz 1 gada vecumam: 24.septembris plkst.14:00 līdz 16:00 

Piesakies uz hendlinga nodarbību jaunajiem vecākiem!

 

- topošajiem vecākiem: 8.oktobris plkst.14:00 līdz 16:00 

Piesakies uz hendlinga nodarbību topošajiem vecākiem!