Filmēšanās MK: kreilis ģimenē un iepirkšanās lietotajos apģērbos

Filmēšanās MK: kreilis ģimenē un iepirkšanās lietotajos apģērbos

14. Jan 2011, 19:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas!

 

Iepirkšanās lietotajos apģērbos

Meklējam kādu izmanīgu māmiņu, kura savam bērniņam vai bērniņiem iegādājas drēbes un apavus lietoto preču veikalos – tā dēvētajās humpalās. Mums ir padomā sižets, kurā dosimies uz kādu no lietoto preču veikaliem bērniem un pastāstīsim kā veiksmīgi iepirkties neiztērējot lielas naudas summas. Vēlēsimies arī viesoties pie jums mājās, lai kopā parādītu, kā pareizi kopt humpalās iegādātas mantas, lai izvairītos no alerģijām. Filmēšana notiks

 

Kreilis ģimenē

Meklēju ģimeni, kurā bērniņš ir kreilis vecumā no 3 līdz 5 gadiem. Brauksim ciemos un iemūžināsim jūsu stāstu – kā to atklājat, kā mazajam sokas bērnu dārzā, vai bērnu dārza skolotājas nemēģina viņu pārveidot par labroci, vai būt kreilim ir apgrūtinoši bērnam vai gluži pretēji – viss tik un tā padodas labi. Kā liecina jaunākie pētījumi – kreiļiem ir lielākas iespējas sevī attīstīt ģeniālas domāšanas spējas. Noskaidrosim vai tā patiesi ir.

 

Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@maminuklubs.lv līdz nākamās pirmdienas 12. aprīļa pēcpusdienai.

nosiguldas nosiguldas 08. Apr 2010, 12:30

Mums gan nav 3. gadi, bet jau tagad redzu, ka ģimenē aug kreilītis, es pati esmu kreilis, kad mācījos skolā mamma sita pa rokām, lai rakstītu ar labo, līdz ar ko ēdu un rakstu ar labo, visu pārējo daru ar abām rokām, jau vēlāk kad man bija pāri 20 konstatēju, ka zīmēt un krāsot man labāk padodas ar kreiso roku. Abi vecākie bērni nav kreiļi, bet katrīne gan karoti ņem kreisajā rokā, gan zīmē ar kreiso velk kreiso zeķi un kreiso kurpi, kas attiecas uz lietotām drēbītēm, arī es tās iegādājos lietoto drēbju veikalos, tā kā daudz drēbīšu man sadeva draudzenes parasti meklēju ko īpašu, kas nav, arī bildītē redzamā kleitiņa ir pirkta lietoto apģērbu veikalā, kas raksturīgi tad pat nopirku kleitiņu parastā veikalā, kura izjuka pēc pirmās mazgāšanas, jāatdzīst, ka humpalu drēbītes atšķiras ar labu kvalitāti, ko es nevarētu teikt par drēbītēm pirktām parastā veikalā. Nesen nopirku velveta sarafānu 0.90 Ls, ko līdzīgu redzēju arī veikalā, cena 6-8 Ls.

07. Apr 2010, 21:44

Līga-kur tieši atrodas šis veicīts???
Zinu veiaklu Bode-Cento veikalā,bet tas laikam nav tas😀

07. Apr 2010, 21:30

Mēs dzīvojam Olainē-te ir fantastisks veikals-Apģērbu Bodīte-vai kas tamlīdzīgs, Kūdras ielā,2.stāvā-veikals fantastisks. Cenas no 0.10sant. - 3Ls!!! Turklāt apģērbs tiešām labs. Ne tikai apģērbs-vēl ir fantastiski peldkostīmi,cena visiem 3Ls,turklāt tie ir jauni!!!!
Rīgā es esmu bijusi Humanā un vēl dažos,bet vienmēr saprotu,ka Olaines veicis ir ideāls...😀

mamma27 mamma27 07. Apr 2010, 20:18

nu man ar patīk šāda veida veikali, tur mazajam esmu tik daudz labas lietas atradusi,vienkārši super!!!!kvalitāte, cena un firma😀