Esmu mazais Huggies fans!

Esmu mazais Huggies fans!

05. Sep 2012, 09:05 saulux10 saulux10

- Vai esi jau izmēģinājusi jaunās Huggies® Premium autiņbiksītes?

Jā mēs esam izmēģinājušas šīs jaunās un patiešām uzlabotās autiņbiksītes.

 

 

Huggies bērnam vajag tikai vienu,

Sausu dupsi katru dienu,

Huggies vienmēr talkā nāk,

Savu darbu raiti sāk:)

 

Kā Tev tās patika?

Mums šīs jaunās un uzlabotās autiņbiksītes patīk. Kapēc?Tieši tāpēc kad šīm autiņbiksītēm ir daudzas labas īpašības,piemēram,kā, ļoti laba gaisa caurlaidība,kura ir ļoti laba īpašība,jo mUms ir svarīgi,lai mazuļa dupsītim labi piekļūtu gaiss Un bērna dupsis neizsustu autiņbiksītēs,tieši šī iemesla dēļ mēs autiņbiksītes varam nosaukt par izcilām autiņbiksītēm,nevis par kaut kādu moku maisu,kas uzvikts uz mazuļa dupsīša un viņu maigās ādiņas.Šīs autiņbiksītes rūpējas par mazuļa ādiņu,tāpat,kā māmiņa rūpējas par savu mazuli un viņu maigo,gludo un tik viegli ievainojamo ādiņu.

 

 

Otrkārt mums šajās autiņbiksītēs patīk,ka tām ir elastīga muguras josliņa un sānu maliņas,kuras atļauj mazulim viegli kustēties un neierobežo viņu kustības,kuras ir svarīgas ikvienam mazulim ikvienā mazuļa vecumā.

 

 

Treškārt mūs iepriecina tas,kad Huggies spēj nodrošināt 12 stundu ilgu mitrumu uzsūktspēju.Mēs šo piedāvājumu neizmantojam,jo tostarp sanāk arī kāda kaka,kas prasa nomainīt autiņbiksītes nekavējoties un arī urīna radīto mitrum mainām ik pēc 4-5 stundām,tas atkarīgs,kā mazā dāmīte pastrādājusi.

 

 

Ceturtkārt mums un arī mūsu tētim patīk,kad Huggies ir parūpējies par centrēšanas sistēmu,kas ļaj viegli nocentrēt abas puses vienādas,lai mazulim negadītos noplūdes,jo lai cik labas būtu autiņbiksītes,ja tās uzliksim šķībi,tad var gadīties ka arī sanāk pa kādai noplūdei.Tieši tādēļ šī centrēšanas sistēma darbojas un esam priecīgi par to.

 

 

Piektkārt mūs priecē tas,kad Huggies ir parūpējies par skaistajiem Disneja zīmējumiem uz autiņbiksītēm,kuri rada nemainīgu prieku gan mammai,gan tētim,gan mazulim,jo kas gan var padarīt autiņbiksīšu nomaiņu,kā iesaistīt tajos Disneja Multeņu tēlus.Tad,kad autiņbiksīšu maiņu uzņemas vīrs,esmu priecīga,kā viņš mazo iepriecina ar stāstu par Disneja multeņa tēliem"šis,meitiņ ir ēzelītis,paskaties,kāds skaists",bet mazā smej un rāda uz zīmējumu.

 

 

Un sestkārt mani daudz vairāk uzrunā Jaunā Huggies Autiņbiksīšu iepakojuma krāsa,tā ir daudz pievilcīgāka,gaišāka,kas padara dzīvi gaišāku,tā iepriekšejā tumši zilā man nelikās tik pievilcīga,bet tas tā,tas jau nemaina autiņbiksīšu labās īpašības :)

 

Viens,divi,Huggies ir man,

trīs,četri,prieki mājās skan.

Slapjais dupsīts,tas man svešs,

Tā kā biezais egļu mežs.

Huggies apskauj, jūtos droši,

Dienu pavadu es koši.

Bet kad darboties tas beigs,

Nākamais jau talkā steigs.

 

Pievieno klāt arī bildīti,kur mazais ar tām redzams!


 

- Kā Tu vērtē Māmiņu klubā rīkotās loterijas? Atgādinām,ka nu jau notiek trešā Huggies® loterija! Piedalies vēl tagad Huggies® Newborn loterijā, lai laimētu jaundzimušā fotosesiju, ja gaidi savu mazo, vai Huggies® Premium, lai laimētu dāvanu karti 45 latu vērtībā!

Jā,tas ir super un jūs esat malači.Tas ir brīnišķīgi,kad ir iespēja ne tikai izbaudīt šīs lieliskās autiņbiksītes,bet arī laimēt kādu balviņu par to,kad tu tās atbalsti un nopērc savam mazulim.Protams balvas nevar dabūt ikviens,bet kādam paspīd šī laimes zvaigznīte,jo mēs taču autiņbiksītes nepērkam tādēļ,lai iegūtu kādu balvu,bet gan rūpētos par mazuļa pašsajūtu un balviņa ir tāds kā laimes bonuss tam visam pa virsu,piemēram,kā desertam ķirsītis :) Mēs piedalījāmies gan Huggies Little Walkers autiņbiksīšu izlozē,jo esam iecienījušas arī tās autiņbiksītes,gan arī šajā loterijā,jo šīs ir mūsu otrās favorīt autiņbiksītes.

 

 

- Kuru no Huggies® autiņbiksīšu veidiem gribētu vēl izmantot nākotnē?

Tā kā mums nebija iespējas izmēģināt newborn atiņbiksītes kopš dzimšanas,jo no sākuma bijām izvēlējušies citas,tad šīs noteikti ir tās,kuras gribētu izmēģināt otrajam mazulim,kurš noteikti "nākotnē" būs mīļi gaidīts mūsu ģimenē,jo Nikolai taču vajag brālīti ar ko spēlēties.Jā šīs mēs noteikti izvēlēsimies mūsu otrajam mazulītim.Visas pārējās esam izmēģinājušas,arī tām nebija ne vainas :)

 

 

- Uzraksti Huggies® saukli! 

Mums būs vairāki saukļi:

* "Ar Huggies pretī priecīgākai dienai"

* "Huggies ražo,Huggies,sniedz,Huggies bērniem acis miedz"

*"Bērni rūc,Huggies sūc,mazuli no mammas mūc"

 

 

Šeit arī neliels ieskatiņš Huggies Fana bildītēs:

{fotoblog:3365}

 

Māmiņa Baiba un Autiņbiksīšu fans: Nikola:)

 

 

Bilžu un stāstu konkurss: Mans mazais izvēlas Huggies®!

{fotoblog:3343}