Dzemdību atvieglojošais gēls Dianatal® Māmiņu Klubā ar atlaidi un par labāko cenu- 57,95Ls!

04. Oct 2011, 19:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kaut arī Dianatal dzemdību gēls pasaulē pazīstams jau trīs gadus, beidzot tas plaši pieejams arī Latvijā. Ar to iespējams atvieglot bērniņa nākšanu pasaulē, bet pats lielākais ieguvums – dzemdības saīsināt pat par 106 minūtēm.

 

Dianatal® ir pirmais un vienīgais gēls dzemdību ceļiem, kas īpaši izstrādāts, lai palīdzētu vaginālās dzemdībās. To lieto vaginālās dzemdībās, lai atvieglotu dzemdības mātei un bērnam un lai aizsargātu starpeni.

 

Vaginālais gēls veido gludu, bioadhezīvu plēvīti, kas mazina berzi starp bērnu un vaginālajiem dzemdību ceļiem, kas apgrūtina dzemdību norisi.

 

Akušieris vai vecmāte ievada Dianatal® makstī, sākot no pirmā maksts izmeklējuma. Ievadīšanai tiek izmantots speciāls aplikators, tāpēc mātei un vēl nedzimušajam bērnam tas nav nepatīkami.

 

Sterilajā Dianatal® komplektā ir gēls ar dažādu sastāvu, ko akušieris vai vecmāte var lietot vairākas reizes atvēršanās un izstumšanas etapos.

 

Novērots, ka pirmdzemdētājām Dianatal® saīsina izstumšanas etapu par 30% (26 min), kā arī samazina kopējo dzemdību ilgumu par 30% (106 min).

 

Pētījumos ir pierādīts, ka Dianatal® lietošana nozīmīgi mazina starpenes plīsumus. Dianatal® var lietot gan pirmdzemdētājas, gan sievietes atkārtotās dzemdībās, kā arī dzemdībās ūdenī – kad nav kontrindikāciju vaginālām dzemdībām.


Ar Dianatal® iegūtais dzemdību ilguma saīsinājums ir svarīgs faktors, kas taupa mātes un bērna enerģiju.

 

Kur nopirkt?

 

Dianatal var iegādāties jebkurā aptiekā. Vienīgi jārēķinās, ka visticamāk būs nepieciešams gaidīt kādu laiku, līdz produktu atsūtīs izplatītājiem. Dianatal ir pietiekami dārgs (maksā ap 70 latiem), tādēļ pārdošanā var arī uz vietas nebūt. Toties jebkurā laikā Dianatal vari nopirkt Māmiņu klubā (Vīlandes ielā 1-9).

 

Pērc Dianatal® MK interneta veikalā!

 

PĒRC ŠEIT=>

 

Noderīgas saites:


http://www.maminuklubs.lv/content/uploads/dianatal_lv.pdf

http://www.maminuklubs.lv/dzemdibas/no-ka-sastav-dianatal-dzemdibu-atvieglojosais-gels/

http://www.maminuklubs.lv/dzemdibas/video-revolucionars-dzemdibu-atsapinasanas-lidzeklis.-jaunums-latvija/

http://www.dianatal.com