DVD kā dāvanas Ziemassvētkos!

DVD kā dāvanas Ziemassvētkos!

13. Oct 2011, 16:23 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

 

Ziemassvētki nav aiz kalniem, tādēļ Sieviešu Klubs ir izdevis jaunu DVD, kas būs lieliska dāvaniņa svētkos mammai, māsām, draudzenēm un citām labām sievietēm, kas ir Tavā dzīvē - videožurnāls "Esi skaista ikdienā!"

{smallpic:6}

Pirmā un pagaidām vienīgā skaistumkopšanas videoenciklopēdija DVD formātā. Pasūti līdz Svētkiem par īpaši izdevīgu cenu!

 

Savukārt, ja Tavā radu vai draudzeņu lokā ir sievietes gaidībās, noderēs Māmiņu Kluba jaunais disks "Dzemdības. Kā tas notiek soli pa solim".

{smallpic:1}

 

Šis ir ļoti plašas un padziļinātas informācijas resurss, kas palīdzēs jaunajiem vecākiem sagatavoties dzemdībām. 

 

Ja Tev ir zināmi bēbīšu vecāki, kurus vēlēsies sveikt šajos Ziemassvētkos, uzdāvini DVD "Šūpuļdziesmas. Karaoke". Senas latviešu tautas šūpuļdziesmas un brīnišķīgu bēbīšu video.

{smallpic:2}

 

Savukārt, jebkuram mazu bērnu vecākam noderēs ceļvedis bērnu audzināšanā "Bērnu emocionālā audzināšana" - vairāk kā 2 stundas 10 sēriju filma par mūsu atvašu labākajām audzināšanas metodēm.

{smallpic:3}

 

Pirmsskolas vecuma radu bērniem vai varbūt arī pašu savējiem noderēs DVD jautrie mācību līdzekļi video filmiņas "Spēles ar burtiņiem"!

{smallpic:4}

Šajā DVD bērni iemācās lasīt rotaļājoties un cik mēs esam saņēmuši atsauksmes no pašiem bērniem un viņu vecākiem, šo disku bērni dievina! Tas ne vienmēr notiek ar grāmatām, vai ne? 

 

Izvēlies arī citus DVD no Māmiņu Kluba plašā piedāvājuma www.maminuklubs.lv/veikals