Dianatal® neatvieglo sāpes, bet palielina slīdamību!

Dianatal® neatvieglo sāpes, bet palielina slīdamību!

19. May 2011, 13:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arvien vairāk dzemdību nodaļu Latvijā ir izmēģinājušas jauno dzemdības atvieglojošo gēlu Dianatal®! Uzzini, ko par šī gēla lietošanu saka Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļas vadītāja un ārste Jolanta Bārbale-Malniece.

 

 

 

 

Dianatal® ir kā lubrikants un pilda lubrikanta funkcijas, palielinot slīdamību dzemdību laikā, tomēr tajā pašā laikā tas nesatur stimulējošas vielas, tā kā māmiņām nevajadzētu uztraukties par kaitīgo ietekmi.

 

Jā, izstumšanas periods tiešām ar šo gēlu ir ātrāks, bet vai fiziski vieglāks, grūti teikt, jo katras dzemdības notiek tikai vienreiz un grūti pateikt, kā būtu, ja gēls citā gadījumā būtu, bet citā gadījumā- netiktu lietots.

 

Noteikti Dianatal® gēls nav anestezējošs, tāpēc salīdzināt šo līdzekli ar epidurālo anestēziju gluži nevarētu. Gēls tīri tehniski palīdz dzemdes kakla atvērties un bērns pa dzemdību ceļiem slīd, piemēram, nevis stundu, bet 30 minūtes.

 

Tāpat jābrīdina, ka sievietēm, kuras dzemdē ar Dianatal® gēla ievadīšanu, mēdz gadīties plīsumi tāpat kā tām sievietēm, kuras dzemdē bez šī gēla. Plīsumu esamība vai neesamība vairāk atkarīga no sievietes ādas struktūras, audu elastības un spējas atbrīvoties.

 

Dianatal gēls ir labs izgudrojums, lai palielinātu dzemdes ceļu slīdamību un paātrinātu dzemdību norisi.

Kristīne Damškalne, Māmiņu Klubs

 

Pērc Dianatal® MK interneta veikalā!

 

PĒRC ŠEIT=>