Dianatal® gēls nav medikaments!

Dianatal® gēls nav medikaments!

04. Jul 2011, 16:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu jau kādu laiku Latvijas dzemdību nodaļas ir izmēģinājušas jauno Dianatal dzemdību gēlu, tāpēc savās pārdomās par šo preparātu dalīties viedoklī aicinājām Mairu Jansoni, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas perinatālās aprūpes centra vadītāju.



„Pieredze ar preparātu Dianatal ir aptuveni 6 mēneši jeb no pavasara. Mēs eksperimentāli esam sākuši lietot Dianatal, pašreiz, protams, pacientu ir diezgan maz un maz ir tās pacientes, kuras ir pašas iegādājušās šo preparātu, tāpēc, ka informācija vēl ir tikai sākumposmā un arī mūsu pieredze ir sākumposmā.

 

No tā, ko mēs esam pieredzējuši varam teikt, ka Dianatal gēls ir ļoti laba lieta.

 

Uzreiz gribētu nomierināt sievietes, kuras uztraucas, vai viņām netiek lietoti kādi papildus medikamenti, kuri varētu būt nevajadzīgi- Dianatal dzemdību gēls nav medikaments.

 

 

Šis gēls ir domāts, lai mazinātu berzi, kas dzemdību laikā ir starp dzemdību ceļiem – augli, starp dzemdību ceļiem – augli – ūdens pūsli. Šī berze tiek mazināta un uzlabojas slīdamība.

 

Jāpiebilst, ka slīdamības uzlabošanās ir visā dzemdību laikā, skaitot no paša dzemdību sākuma, kad notiek dzemdes kakla atvēršanās un arī otrajā posmā, kad notiek bērniņa virzība pa dzemdību ceļiem un bērniņa piedzimšana.

 

Līdz ar iepriekš minētu rezultātā mazinās spiediens uz starpeni un arī plīsumu risks ir mazāks.”

 

Ja Tu savam mazulim dzemdību laikā izmēģināji Dianatal dzemdību gēlu, dalies savā pieredzē šeit!

 

Pērc Dianatal® MK interneta veikalā!

 

PĒRC ŠEIT=>

02. Sep 2010, 16:19

Izmantoju savās dzemdībās šo gēlu. Mana dzemdības tieši kā pieņēma daktere Jansone. Nezinu, vai ārsta prasme vai gēls, vai mana ādas īpatnība, bet, neskatoties uz grūto pasākumu, plīsumu man nebija.😀