Dailes teātris janvārī viesosies Valmierā un Jelgavā

Dailes teātris janvārī viesosies Valmierā un Jelgavā

19. Jan 2010, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpinot tradīciju doties viesizrādēs pa Latvijas pilsētām, janvārī ar izrādēm „Siseņi” un „Mazie laulību noziegumi” Dailes teātris viesosies Valmierā un Jelgavā.

 

23. janvārī divas Biļanas Srbļanovičas traģikomēdijas „Siseņi” izrādes plkst. 14.00 un 18.30 varēs noskatīties Valmieras drāmas teātrī, uz kurieni dosies Rēzija Kalniņa, Artis Robežnieks, Artūrs Skrastiņš, Kristīne Zadovska, Nora Anna Geidmane, Indra Briķe, Harijs Spanovskis, Juris Strenga, Juris Bartkevičs, Aivars Siliņš un Ilze Vazdika. Režisora Mihaila Gruzdova iestudētā traģikomēdija „Siseņi” ir viena no populārākajām un skatītāju visvairāk apmeklētajām Dailes teātra izrādēm, par ko liecina arī skatītāju lielā interese Valmieras pusē.

 

30. janvārī plkst. 14.00 aktieri Rēzija Kalniņa un Ģirts Ķesteris ar Ērika Emanuela Šmita filigrāni izstrādāto attiecību trilleri „Mazie laulību noziegumi” viesosies Jelgavas pilsētas Kultūras namā. Izrādes režisors Rolands Atkočūns piedāvā klasisko, vienmēr aktuālo stāstu par divu dzimumu karu. Kāda laulāta pāra dzīvē ir noticis lūzums, kas mainīs visu nākotnes eksistenci. Vai viņi spēs un vēlēsies palikt kopā vai arī ne? Luga slēpj daudz pārsteigumu un noslēpumu, saglabājot intrigu, kas skatītājam atklājas tikai pamazām.

 

Nākamās Dailes teātra viesizrādes, piedāvājot izrādi „Vīrieši uz nervu sabrukuma robežas”, notiks Kuldīgā (13. februārī) un Jelgavā (21. februārī).

www.dailesteatris.lv

 Foto: Gunārs Janaitis

1