Ceturtdien tiekamies Johnson's Baby Bēbīšu dienā! Piesakies!

Ceturtdien tiekamies Johnson's Baby Bēbīšu dienā! Piesakies!

02. Dec 2010, 11:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlies iemācīties mazuļa masāžas paņēmienus un aprūpes idejas? Vēlies saņemt jaukas dāvaniņas un tikties ar citām māmiņām?

 

PIESAKIES UZ MASĀŽAS NODARBĪBU!



Jau  atkal gaidām uz Johnson's Baby Bēbīšu dienu! Pievienojies!

3

Māmiņu kluba Vecāku skolā pulcēsimies ar bēbīšiem, lai kopā ar fizioterapeiti Kristīni Baranovu apgūtu maigas mazuļu masāžas paņēmienus, ko bez raizēm izmantot mājās, ikdienā darbojoties ar bērniņu!

 

 

2

Mazuļu masāža ir viena no lietām, kas pakļauta dažādām modes tendencēm. Ik pa laikam tā aktualizējas, ārsti to izraksta teju vai katram bēbim, bet tad atkal mode pieklust un fizioterapeiti sāk runāt, ka tāda tradicionāla masāža veselam bērnam nemaz nav nepieciešama.

 

Johnson's Baby Bēbīšu dienā mēs - māmiņas, gan apgūsim kādu citu masāžu - proti, mīlestības un pieskārienu masāžu bēbītim, kas nenodarīs nekādu ļaunumu, ja atļausimies to pašas veikt pēc tam mazulim mājas apstākļos.

 

Tu jau droši vien zini, ka bērna āda ir ļoti maiga un plāna, arī muskulīši nav nobrieduši un bērna ķermenis vispār ir viena interesanta un smalka padarīšana, tāpēc jāzina, kā mammas pieskārieni, ko ikdienā viņa dāļā bērniņam, var palīdzēt viņa attīstībai?

2

To uzzināsim masāžas meistarklasē Bēbīšu dienā!

 

- Kā masēt bērnu dienas aktīvajā periodā? 

- Kā veikt nomierinošu masāžiņu ar siltu eļļiņu pirms gulētiešanas?

 

Mūsu skolas fizioterapeite Kristīne Baranova ir ļoti jauka lektore, kas pastāstīs un galvenais, prakstiskiem paņēmieniem parādīs, kā visas šīs lietas būtu pareizi jādara! Runāsimies arī par bērna ikdienas higiēnu.


Pasākuma pielikumā - Johnson's Baby jaunāko produktu "degustācija"! Visām apmeklētājām - dāvaniņas!

 

3

Gaidām grūtniecītes un mazuļus līdz 6 mēnešu vecumam!

 

PIESAKIES UZ MASĀŽAS NODARBĪBU!

 

Nodarbības laiks: 17.februāris no plkst.12:00-13:00

Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)

Maksa par nodarbību 4 lati

 

 

1