Bērnu Sirdspuksti Baltijai! Nākotnes vēstījums.

Bērnu Sirdspuksti Baltijai! Nākotnes vēstījums.

06. Mar 2010, 11:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TV raidījums un vecāku apvienība “Māmiņu Klubs” kopā ar simts vecākiem un bērniem piedalīsies skrējienā “Sirdspuksti Baltijai”. Vecāki ar bērniem  pie Brīvības pieminekļa atstās īpašu vēstījumu – simboliskas bērnu pēdiņas Latvijas nākotnei.

 

Skrējiena posms kopā ar Māmiņu Kluba vecākiem un bēbīšiem ratos būs 23.augustā plkst.19.54 posmā no Stabu ielas līdz Brīvības piemineklim!

 

Māmiņu Klubs skrējienam pulcēsies jau no 19:30 pie Double Coffee kafejnīcas uz Stabu un Brīvības ielas stūra. Dalībniekus varēs atpazīt pēc karodziņiem un ziedu pušķīšiem ar papīra bērnu pēdiņām.

 

Skrējienā piedalīsies arī TV raidījuma vadītāja Santa Didžus, kas šobrīd ir gaidībās un radio raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja un televīzijas raidījuma redaktore Kristīne Virsnīte, uzsverot:  “Ģimene ir kā miniatūra valstiņa, kuras spēks ir vienotībā, tāpēc grūtos brīžos nedrīkstam norobežoties no apkārtējiem un cīnīties katrs par sevi, bet gan mums ir jāpvienojas un jāceļ mūsu nākotni savu bērnu dēļ!”

 

Skrien arī Tu kopā ar Māmiņu Klubu!

 

 

Kur pieteikties?

 

Ja vēlies skriet kopā ar Māmiņu Klubu, piesakies, aizpildot anketu ŠEIT: http://maminuklubs.lv/aptauja/piesakies_vienotibas_skrejienam/!

 

Ja Tu jau esi aizpildījusi anketu un pieteikusies organizētāju mājas lapā, lūdzu, izdari to vēlreiz pie mums, lai zinām, cik ģimeņu aptuveni piedalīsies!

 

Neaizmirsti mājās visu ģimeni, jo skrējiens būs kopā ar bēbīšiem!

 

Kā sagatavoties?

 

Māmiņu Klubs būs sagatavojis karodziņus, bet aicinām māmiņas izgatavot mazus pušķīšus, ko nolikt pie Brīvības pieminekļa. Pie šiem pušķīšiem piesiesim arī iepriekš izgatavotas un izgrieztas kartona pēdiņas kā bērniņa un Latvijas nākotnes simbolu. Protams, ja esi čakla rokdarbniece, šādu pēdiņu mājās vari pagatavot pati!

 

Vairāk informācijas par skrējienu meklē ŠEIT!

SKRIESIM KOPĀ!

18. Aug 2009, 17:15

Mes meginasim tikt,
jaa un ielogoties arī nesanak, varbūt tur vajag jaunu paroli un lietotajvardu????

18. Aug 2009, 17:15

Mes meginasim tikt,
jaa un ielogoties arī nesanak, varbūt tur vajag jaunu paroli un lietotajvardu????