Bērni no iepriekšējām attiecībām? Kā sadzīvot?

Bērni no iepriekšējām attiecībām? Kā sadzīvot?

09. Dec 2010, 15:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Situācijas var būt dažādas un arī attiecības - viena ģimene izjūk, bet nākamā jāveido, un bieži vien vai nu sievietei vai vīrietim, vai pat abiem, kas veido  jaunas attiecības, ir bērni no iepriekšējās ģimenes.

 

Kā sadzīvot? Kā bērni sadzīvo un kā abas puses spēj pieņemt to, ka eksistē šī iepriekšējā ģimene, bērni, kuri nav kopīgi?

 

To laikam grūti iedomāties jaunajām ģimenītēm, kas pat savos ļaunākajos murgos nevar iedomāties, ka šāda situācija var būt, un, ka ģimene faktiski jāveido no jauna.

 

Citreiz sieviete ir tā, kas "ar bērnu" pūrā dodas jaunās attiecībās, un pretī ir vīrietis bez šīs bērnu pieredzes, kurš vēlas kopīgus bērnus.

 

Citreiz tas ir vīrietis, ar bariņu bērnu pagātnē un vēl jaunu bariņu, tikai ar citu sievieti, nākotnē.

 

Pastāstiet sev zināmos stāstus, kā sadzīvot ar bērniem no iepriekšējām attiecībām, un vai viss ir gludi?

Rīt šo tēmu šķetināsim "Māmiņu Kluba" radio raidījumā!

11. Mar 2010, 09:29

lai arī ikdienā esam trijatā kā īsta ģimene, arī manam mīļotajam vīrietim ir bērni no iepriekšējām attiecībām. Sākumā gāja grūti, man pat likās, ka viss tiek darīts speciāli, lai mani nokaitinātu - kā ciemojās pie mums, tā nemitīgi mājās bija haoss, visi iespējamie trauki netīri sakrauti kaudzē, gultas neklātas, visapkārt konfekšu papīriņi, čipsu drupačas.... to vien darīju, kā kopu māju... turklāt sākumā likās, kā māte bērnus izmanto kā aģentus, lai izzinātu, kas notiek mūsu mājā, jo pēc šķiršanās attiecības nebija izveidojusi. Tagad jau iet puslīdz labi - laikam nāk gadi, nāk padoms, bērni kļuvuši prātīgāki, palīdz dažādos darbos, esam kopā viskautkur braukuši atpūsties....

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Paldies par jūsu iedvesmojošiem stāstiem!!

Man reiz kāda šķirta kolēģe teica, ka vīrieši, kad pārstāj mīlēt savas sievas un viņiem ir jauna ģimene, pārstāj līdz ar to mīlēt arī savus bērnus, lai cik kādreiz būtu bijuši labi tēvi.

Vai 'tā var būt?