Bēbīšu kongress. Uzzini jaunāko bērnu aprūpē!

27. Feb 2011, 21:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau 27.maijā aicinām visas topošās un esošās māmiņas uz bēbīšu kongresu, lai tiktos ar zinošiem speciālistiem un iegūtu atbildes uz saviem jautājumiem!

 

Kas ir bēbīšu kongress?


Bērna veselība un attīstība ir ļoti atkarīga gan no māmiņas grūtniecības un dzemdību norises, gan vecāku attieksmes pirmajos dzīves gados. Māmiņu Kluba uzdevums ir sadarbībā ar vadošajiem bērnu ārstiem, vecmātēm un psihologiem jaunajiem vecākiem palīdzēt aprūpēt bērniņu, iegūstot zināšanas par bērna attīstību, profilaksi, psiholoģiju un audzināšanu, jo Māmiņu Kluba devīze ir vesels bērns veselā ģimenē!

Tātad bēbīšu kongresā Tu varēsi vienuviet uzzināt Tev svarīgo par bērna veselību, mazuļa ēdināšanu, vitamīniem, fizisko attīstību, ādas kopšanu.

BĒBĪŠU KONGRESA PROGRAMMA

 

12:00 - 12:45

1

Pediatre Gerda Lielause stāstīs par vitamīniem un mazuļa ēdināšanu.

 

Vitamīnu nepieciešamība mazulim ir diskutabls jautājums. Viennozīmīgi mazuļiem ir vajadzīgs veselīgs, pilnvērtīgs uzturs, kas ir bagāts ar vitamīniem, lai labi augtu un attīstītos. Vitamīni palīdz veidot stiprus kaulus, veselus zobus, kavēt mazasinības veidošanos. Visai liela loma ir vitamīniem, vai ne? Tāpēc nāc uz lekciju, lai uzzinātu vairāk par vitamīniem un iegūtu atbildes uz jautājumiem par mazuļa ēdināšanu!

 

12:55 - 13:40

1

Fizioterapeite Kristīne Baranova atbildēs uz jautājumiem par mazuļa fizisko attīstību.
Bērna attīstība pirmajā dzīves gadā norit ļoti strauji. Burtiski pa mēnešiem no maza, nevarīga zīdainīša bērniņš pārtop kustīgā un aktīvā ķiparā, kas tā vien nevar sagaidīt, kad beidzot varēs celties kājiņās vai aizrāpot līdz kādai aizraujošai mantiņai!


Taču par bērna fizisko attīstību pirmajā dzīves gadā jaunajiem vecākiem ir daudz neskaidrību! Nāc un uzdod savus jautājumus!

 

13:50 - 14:35

3

Dermatoloģe Džuljeta Ulmane atbildēs uz māmiņas interesējošiem jautājumiem par bērna ādas kopšanu gan tuvojoties vasarai, gan visa gada garumā.
Bērnu māmiņām gandrīz vienmēr rodas daudz jautājumu par jaundzimušā bērna ādas kopšanu un īpatnībām, ko viņa novēro savam mazulim. Sevišķi tagad, tuvojoties vasarai, aktuāls kļūst jautājums par saules aizsargkrēmu lietošanu- vajag vai nevajag to lietot mazulim, cik bieži un galu galā, kādas firmas produkciju izvēlēties. Visu par un ap bērniņa ādas kopšanu uzzināsi 27.maija lekcijā!

 

Ņem līdzi savu mazuli, tēti un nāc!

Nodarbību laiks: no 12:00 līdz 14:35

Maksa par Bēbīšu kongresu: 10 Ls

Bēbīšu kongress notiks Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)

 

Pasākumu atbalsta:

5
{smallpic:1}

Piesakies, aizpildot anketu!