Balvas aktīvajām māmiņām februāra izskaņā!

Balvas aktīvajām māmiņām februāra izskaņā!

29. Feb 2012, 00:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Februāris prom jau skrien, un tas, kas mums ir palicis ir atmiņas par jauki pavadīto laiku šajā mēnesī. Bet, pirms vēl izskan februāra pēdējā melodija, vēlamies pateikt Jums mazus, bet īpašus paldies par dalību portālā!

Šoreiz sāksim ar recepšu sadaļu! Un tajā, kā allaž, svaigumu sev raksturīgā stilā caur vienu no saviem hobijiem (ēst gatavošana) pratusi ienest Taschinka, kas tā vien iekārdināja mūs ar savu veselīgo krekerīšu recepti!

Taschinka, paldies, ka dalies savas virtuves noslēpumos!

Tev dāvaniņa no Johnsons baby!

 

Tu atceries, kā skolas laikā laiku pa laikam mānīji savus vecākus, lai tiktu vaļā te no mājasdarbu pildīšanas, te no kādas papildnodarbības apmeklēšanas? Vai arī Tu biji no tām, kas nekad, nekad nemānījās? Mumburkis mums ļāva gremdēties bērnības atmiņās un pabrīnīties par to, kādas tik konsultācijas skolā nesniedz...!

Mumburkis, mēs vienmēr priecājamies par pozitīvu emociju lādiņu, ko sniedz smiekli! Un tāpat kā Tu, zinām, ka lieliski sasmīdināt prot bērni!

Tev kā dāvaniņa tiek mazs pārsteigumiņš no SEB Bankas!

 

 

Reportieri lielā cieņā visos medijos! Arī pie mums - Māmiņu Klubā! Tieši tāpēc, lielu paldies sakām Bebriishi par to, ka pastāstīja kā Bebrīši dodas uz muzeju!! Un pats galvenais - ir bijis tik tiešām interesants pasākums, un mēs, pārējās neesam palikušas maliņā, informācijas trūkumā! Visu tagad zinām, un zinām arī, ka Rakstniecības un mūzikas muzejā notiek daudz un dažādu interesantu, ģimenisku pasākumu!

Bebriishi, paldies Tev liels par ziņojumu! Esat ar meitiņu jauki pavadījušas laiku! Tā turēt!

Pie Tevis lai ceļo CD "Mūzika kabatā"!

 

Bērnu jubilejas ir patiešām īpašs notikums, pat svarīgāks kā mūsu pašu dzimšanas dienas, lai arī tās, tāpat kā bērniem, ir tikai 1 reizi gadā. Bet savu izaugsmi mēs tik ļoti nepamanām kā bērna augšanu, attīstību, jo bērni mainās ik minūti, ik sekundi. Un katra dzimšanas diena ir kā jauks, atmiņām apvīts atgādinājums - "vēl vakar tu man biji pavisam mazs kukainītis, bet jau šodien..". Un līdzīgas sajūtas dēla septītajā dzimšanas dienā  izdzīvoja Vairinna!

Vairinna, paldies par to, ka dalies savās emocijās arī ar mums, un ļauj mums būt tik skaistu brīžu lieciniecēm!

Tev kā dāvaniņa tiek pārsteigums no Johnsons baby!

 

Vienmēr prieks par katru Jūsu iesūtīto "atskaiti" - gan par produktu testēšanu (un tiem nebūt vienmēr nav jābūt tieši MK iegūtiem produktiem), gan par apmeklētām nodarbībām, tāpēc īpaši vēlamies uzsvērt Wife, kas tagad zina, kā parūpēties par dēliņa ādu!. Bet, kāpēc tagad viņa to visu zina, uzzināsi vēlreiz ieskatoties viņas "atskaitē"!

Wife, paldies, ka apmeklēji semināru, kā arī šajā reizē esam nolēmuši piešķirt Tev pārsteiguma balviņu - biļetes uz Latvijas Leļļu Teātra izrādi "Lellīte Lollīte" šajā nedēļas nogalē 3.martā, tāpēc aicinām izņemt biļetes līdz 2.marta vakaram Māmiņu Klubā!


Vairāk par izrādi lasi Latvijas Leļļu teātra mājaslapā!

Paldies arī visām pārējām māmiņām, kuru ikdiena kaut mazlietiņ saistās ar vārdu salikumu Māmiņu Klubs!

Apsveicam un pēc balviņām aicinām nākt pakaļ uz redakciju jebkurā darba dienā no 29.februāra līdz 29.martam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs. 

Veiksmi un jauku marta mēneša sagaidīšanu vēlot,

Kristīne