Baibas Jaunā gada uzruna, sagaidot 2011. gadu!

Baibas Jaunā gada uzruna, sagaidot 2011. gadu!

31. Oct 2011, 12:27 saulux10 saulux10

Jaunā gada uzruna sagaidot 2011. gadu ;)

 

Sveicināti visapkārt, gan lieli gan mazi, gan jauni, gan vecāki, mani mīļie, tuvie un tālie!

 

Esam šeit sapulcējušies, lai ar godu varam pavadīt šo ražīgi bagāto un ne tik bagāto gadu,kā nu kuram ir gājis, kurā vien palikušas pāris stundas, minūtes un sekundes, bet pēc laiciņa mēs jau ieleksim kā zaķi Mūsu Jaunajā, 2011. gadā, kas atnesīs mums jaunas dienas, darbus, un visdažādākos notikumus, citiem tās būs kāzas, citi sagaidīs vēl kādu ģimenes atvasīti,kāds aizbrauks ceļojumā, bet kāds vienkārši atpūtīsies ar savu ģimeni tepat Latvijā un izbaudīs to, ko mums tā sniedz, savu skaistumu, kas piepilda ikviena sirdi...

 

Sagaidot 2011. gadu, es novēlu visiem visiem raženu izturību-māmiņām audzinot bērnus,strādājot un atpūšoties un veltot sev mieru, tēviem gādājot par savām ģimenēm, bet bērniņiem novēlu lielu lielu pacietību, raženi bagātu veselību, gudrus prātus un paklausību vecākiem..

 

Māmiņu Klubam novēlu tikpat daudz un vēl vairāk radošas māmiņas mūsu pulciņā, kas dalās savā pieredzē, gan priecīgos, gan ne tik priecīgos notikumos, ar radošām idejām un pozitīvi radošu darbu, kas priecē ne tikai māmiņas, bet arī bērnus un tēvus ;) Lai Jaunajā gadā piepildās, tas kas vecajā meklēts, bet neatrasts, lai Jaunajā gadā katrai dienai ziemas baltuma miers, pavasara ūdeņu skanīgums, vasaras saules siltums un rudens ziedu krāsainība.

 

Un lai šis Jaunai zaķa-kaķa gads atnāktu ar skaistām emocijām un daudz prieka, tad novēlu jums visiem šo skaisto dzejolīti:

 

zvanu skaņas viļņo gaisā,

Vecā gada stundas drūp,

Cerību un sapņu biķers

atkal mums uz galda kūp.

Cerību un sapņu biķers

atkal mums šai stundā svēts.

Piepildīsies vis kas dziļi

Dvēselē būs iecerēts ;)

/K.Skalbe/

 

Un te vēl viens jauks novēlējums Jaunajā Gadā...

 

Veselību-stipru kā riekstu!

Laimi- saldu kā medu!

Prieku-krāsainu, daudzveidīgu kā zvaigzni!

Pārticību- tik daudz naudiņas kā eglītei skujas!

Draudzību- tik noturīgu kā citrona garša!

Mieru-gaišu kā svecītes!

 

Laimīgu 2011. gadu ;)