AUDIO: Kā veselīgi paēdināt mūsu bērnus?

AUDIO: Kā veselīgi paēdināt mūsu bērnus?

03. Apr 2011, 13:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubā šodien uzzināsim, kā veselīgi paēdināt mūsu mazos bērnus. Kāpēc tik svarīgi māmiņām pašām gatavot pirmos biezeņus un putras no Latvijā augušiem dārzeņiem un graudaugiem, nevis izvēlēties mākslīgo bērnu pārtiku un kāda ir sabalansēta mazuļa ēdiankarte pirmajos dzīves gados!

 

Studijas viesi: Uztura speciāliste Inga Pūce, homeopāts Edgars Mednis,  pavāre Astrīda Čepe

 

KLAUSIES RADIO RAIDĪJUMU!

14. Jun 2010, 16:00

nu bet tiešām.... pēc viņu teiktā tā sanāk- visa "vecā" raža jāmet laukā!?! Ja pavasarī pieliek no zaļumiem ko klāt, uzskatu, ka viss kopā ir pietiekoši veselīgs un ar vitamīniem.
Ja neko no saviem produktiem nelietot, tad iznāk ka pašiem "zobi vadzī jākar", lai varētu atļauties bērnam sapirkt extra bioloģisku un vitamīniem pilnu pārtiku!

14. Jun 2010, 15:50

nu jā.... tagad gaidīsim tikai LV vasaras/rudens dārzeņus utt. Pēc jaunā gada viss- visu miskastē, jo redz nav vairs vitamīnu. Nu sorry!!!! Tādās abstrakcijās varbūt nevajag "iebraukt"!?!
Ko tad dot bērnam citus mēnešus, kad tie dārzeņi tipa nesvaigi? Paši sīki bijām, visu ēdām, kāds bija. Man galvenais, lai max no LV laukiem nācis. Un visu lietoju arī pavasarī- neredzu tam problēmu! Tomēr labāk kā no visādām Spānijām un Nīderlandēm nakušie pesticīdiem klātie produkti.
Un piens- tas jau cits stāsts. Cik atceros sevi- dzēru pienu, bieži tikko svaigi slauktu, siltu ar putiņām!! Garšoja! Un nekādu alerģiju vispār. Tagad ar bērnu pārtiku tiek taaaaa spekulēts- nedrīkst to šito, un beigās tik alerģija uz alerģijas! Sviests!