Atsauksmes par HUGGIES® Little Walkers® apkopotas!

Atsauksmes par HUGGIES® Little Walkers® apkopotas!

19. May 2010, 12:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2 nedēļas aicinājām Tevi izteikt viedokli par HUGGIES® Little Walkers® autiņbiksītēm. Nu esam apkopojuši rezultātus un izvēlējušies HUGGIES® Little Walkers® autiņbiksīšu laimētāju!

 

Huggies® Little Walkers® ir visilgāk valkājamais autiņbiksīšu veids, jo to lietošana sākas ap 6 mēnešu vecumu un beidzas, līdz mazais uzsāk podiņa gaitas.

 

{pic:1}

Apsveicam Sandru no Līgatnes jeb sandrulish ar Huggies autiņbiksītēm!

 

Pēc dāvanas lūgums ierasties Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 10. novembrim.

 

Lūk arī sandrulish atsauksme:

 

Sandrulish:

 

Mēs tikai pirms 2 nedēļām pievienojāmies Mazo staigātāju klubiņam, jo mazā tik nesen sāka staigāt...Tā kā esam pilntiesīgi klubiņa biedri. Pašu pirmo reiz iepazināmies ar šīm autiņbiksītēm ap 10 mēnešu vecumu, jo ieinteresēja tas, ka reklamēja šīs biksītes, ka esot ērtas, vieglākas, plānākas, bet ar tādu pašu uzsūkšanas spēju, tāpēc nolēmām pamēģināt. Mums par pārsteigumu, pat nepaspējām iegādāties šos pamperīšus, kad tos atveda draugi no Rīgas, šeit Cēsu rajonā tos vai nu ātri izpērk vai arī nepietiek visām gribētājām iegādāties...Tā kā saņēmām kāroto dāvanu. Pašreiz lietojam šīs autiņbiksītes dodoties ciemos vai arī garākos ceļojumos, jo tās ir ērti novilkt un apmainīt dažādās ekstremālās vietās kā lielveikali, poliklīnikas un citas iestādes, kur ir tie pārtinamie galdiņi, kas mazajai ļoti nepatīk...Šīs biksītes velkam tāpat kā parastās biksītes un tas ļoti labi izdodas.
Protams, mazulei patīk visādi zīmējumi uz autiņbiksītēm, kuri mainās un ir dažādi. Šeit ir Vinnijs Pūks un viņa draugi, tā kā mazā zina tikai sunīti, tad visi dzīvnieciņi viņai ir ''Vauvas''.
Uz Huggies Premium biksītēm bija dažādi dzīvnieciņi, par katru man vajadzēja mazai stāstīt, kad atnācām no vannas un slaucījāmies dvielī. Ar Litte Walkers mazā staigā un rāpo ļoti ātri un redzu , ka viņai ir ērti un viegli kustēties, kā ar bikšelēm vieglāk skriet un rāpot.

No mīnusiņiem varu nosaukt to, ka Premium ir diezgan paciets materiāls un noberzās mazliet kājiņas, ja strauji kustas mazulis un, protams, ja ilgāk patur autiņbiksītes, tad dupsis izsūt un iesārts paliek, tāpēc cenšamies regulāri mainīt. Toties Little Walkeram neesam to novērojuši.

 
Ļoti liels plus Hugīšiem ir tas, ka neliek iekšā autiņbiksītēs tās ar smaržu piesūcinātās joslas, jo tās ļoti man nepatīk - iekaisumu un autiņdermatīta iemesls! Visumā esam apmierināti ar jūsu izgudrojumiem un jauninājumiem. Tik liels prieks, ka jūs rūpējaties par mazuļu labsajūtu.

Īpaši gribam pamēģināt Little Swimmers bikšeles, jo doma ir mazo trenēt baseinā, vienīgi neesmu viņas daudz vietās atradusi, it īpaši jau lauku rajonos ir maza pamperīšu izvēle un aptiekās trūkst vajadzīgo izmēru.


Adrianas (1,3 gadiņi) mamma.

Iepazīsties arī ar citām atsauksmēm!


Viesis:

Huggies autiņbiksītes lietoju savam dēlam no dzimšanas ,bet Huggies Little Walkers biksītēs stipri vīlos! Ja parastās autiņbiksītes ir zīdīgas, mīkstas ,elpojošas ,tad biksītes galīgi garām un cietas. Izlietoju 5 lielos iepakojumus, cerībā, ka mans viedoklis mainīsies, bet diemžēl tā nenotika.

 

Viesis:

 

Biksītes ir vieglāk nomainīt, jo bērniņš kustīgs, bet mīnus ir no malās iestrādātiem klipšiem gadās noberzt sāniņus, lai gan vienmēr sekoju lai kārtīgi uzvilktu... Klipsīši varēja nebūt ar tik asiem stūriem!

 

Viesis:

Mēs tikko sākām lietot meitiņai, man patīk, jo nav jāņemas ar klipšiem- vieglāk apmainīt un nenoberž. Little Walkers ir labāk piegulošas, līdz ar to nelaiž garām, kā tas gadījās ar Premium. Domāju, ka turpmāk arī lietošu tikai Little Walkers. Mēs jau vispār uzticīgi Huggies autiņbiksītēm, jo no pamperiem bija briesmīga alerģija.

 

Signec:

Pirmo reizi Huggies Little Walkers izmēģinājām, pateicoties Māmiņu kluba rīkotajam pasākumam šā gada martā, jo šajā pasākumā laipni piedāvāja mazulim tās pamēģināt. Uz to brīdi Rūdolfs vēl bija mazs - 8 mēneši (mums tāds smalks zēns). Pamēģināju ap 11 mēnešiem. Patika, jo ērti uzvelkamas. Rūdolfam nav vairs pacietības gulēt un gaidīt, kamēr mamma aiztaisa klipšus. Tagad jau ir 1 gads un 2 mēneši - puisim ir ērti, jo var ātri pārvilkt bikses (vienīgi, kad "zelts" gadījies biksēs, grūtāk izveidot paciņu, lai dārgumi nebirst ārā), kustēties netraucē, uzsūc arī daudz šķidruma. Vienīgā nelaime, ka nedaudz reižu ir norīvējušies sāni pie bikšu maliņas, kad ilgāku laiku nav nomainītas biksītes, tad ir izsutis dupsis un priekšpuse. Tagad pa dienu lietojam biksītes, bet uz nakti lieku autiņbiksītes. Kad veikalos ir atlaides, tad nopērkam biksītes - lai mājās vienmēr ir rezerves.

 

Viesis:

Mums nepatika. Ļoti bieži bija slapjas drēbītes, lai gan šīs bikšeles mainījām pat biežāk nekā lētos Optimas pamperus. Kad bijām pie fizioterapeita, viņa atzina, ka vēl daudzas mammas par šo problēmu ir sūdzējušās. Tāpēc lietojam parastās autiņbiksītes un viss ir ok.

 

Kice:

 

Mūsu meitiņai ir 1,1 gadiņš. Pirmo reiz šādas autiņbiksītes iemēģināšanai saņēmām no paziņām. Esam izmēģinājuši visus Huggies autiņbiksīšu variantus, bet nu jau vairākus mēnešus lietojam tikai Huggies Little Walkers. Kustīgam bērniņam tās ir ļoti viegli gan uzvelkamas, gan novelkamas. Klipšus  meitiņa bija iemanījusies viegli taisīt vaļā, bet nu tas izpaliek. Nav arī noberztu kājiņu, kas dažreiz gadījās no klipšiem. Un protams , šajās autiņbiksītēs ir ērtāk doties aktivitātēs , jo jostas daļiņa ir ļoti mīksta. Mēs tikai par Huggies Little Walkers.

 

Viesis:

 

No manas puses pluss ir tas, ka tagad - īpaši aukstajam laikam sākoties, kad bēbis tomēr tiek saģērbts garajās biksēs un zeķubiksēs, ka ļoti viegli nomainīt ir vienkārši ārā, pavelkot drēbītes uz leju un atverot klipšus un pēc tam uzvelkot jaunas - nav jāģērbj visas kārtas nost.

 

Mamma27

 

Mēs šīs biksītes lietojam jau no kādiem 8 mēnešiem. Pirmā iepazīšanās ar šāda veida autiņbiksēm bija nejauša. Nopirkām veikalā, jo nebijām redzējuši šādu paku un bija izdevīga cena. Atnākot mājās secinājām, ka tās nav viss parastas autiņbiksītes, bet biksītes.

 

Mazais bija nedaudz par tievu, bet tā kā šīm biksītēm ir superīgi klipši, ko var pielabot, lai der arī tievākiem bērniņiem, tad nu mēs mēģinājām- un mums patika. Nākamo paku gan pirkām nedaudz vēlāk, ap 10 mēnešiem. Un tad izmantojām šīs biksītes, kad mazais negribēja mierīgi gulēt un bija grūti uzvilkt parastās autiņbiksītes ar klipšiem. No gada vecuma lietojām tikai šos Little walkers, jo mazais žiperis ir tik aktīvs, ka ko citu viņam dabūt mugurā ir neiespējami. Gana labi šīs biksītes ir tad, ja apmeklējam kādu pasākumu, un ir gadījusies lielā dāvana. Ļoti viegli ir nomainīt šīs biksītes, jo mazais mierīgi stāv, paceļ kājiņu un velkam šīs autiņbiksītes kā parastās bikses. Mums pat ir īpašs vārdiņš-Pūka bikses. Un mazais jau zina, kad pasaku lai paņem Pūka bikses-pats saka pūks, pūks. Katrā ziņā pat omīte saka ,ka šis ir varen labs izgudrojums, žēl, ka viņai nav tādas bijušas, ka bērni mazi bija. ērti viegli un mazajam patīkami. Kājiņas brīvas, nekas netraucē.

 

ilzel

 

Ernests pirmo reizi pie Huggies biksītēm tika, kad viņam bija 8 ar pus mēneši, un mamma izlēma pamēģināt, vai tiešām tās ir labākas, un otrs iemesls, protams, bija tas, ka bērns nu ir kļuvis tik aktīvs, ka parasto pamperi ir ļoti grūti uzvilkt, tad ir pakaļdzīšanās un izvairīšanās un lielie smiekli, un nereti arī mazi "negadījumi".

Mums patika! Gan mammai vieglāk, gan arī bērnam, kuram vairs nebija jāguļ piespiedu kārtā uz gultas, kamēr mamma maina pamperu, bet var sēdēt mammai klēpī, spēlēties ar kādu iemīļoto mantu, un gluži kā lielam cilvēkam uzvilkt biksītes.

VISVISLIELĀKAIS PLUSS ir ērtā uzvilkšana, kas sevišķi no svara ir dodoties ārpus mājas. Ja vēl mājās, pazīstamā vidē, var ar mazo sarunāt apmainīt autiņus, tad lielveikalā uz pārtinamā galdiņa tas ir nereāli - ne par ko negulēs uz tā, būs tāda brēkšana, ka ārpusē droši vien neviens nesaprot, ko es iekšā ar bērnu daru... Bet kopš sākām lietot Huggies biksītes, mēs arī ārpus mājas varam bez liekiem kreņķiem un asarām apmainīt autiņus, jo mammai klēpī sēdēt taču ir daudz drošāk, nekā svešā vietā apgulties!

 

Tagad gan mēs jau esam tikuši ārā no autiņbiksēm, bet mazajai māsai tagad ir 7 mēneši, un es jau jūtu, ka viņa arī vairs negrib gulēt, kamēr samainu autiņus - vajag skriet, pētīt, visu redzēt. Vairs nav laika gulšņāt, ir jāiepazīst pasaule! Lai nekavētu šo izziņas procesu, ir forši, ka ir izdomātas šādas biksītes - ātri uzvelkamas, ātri novelkamas, turklāt nekādas noplūdes nav, un vēl ar tik foršām bildītēm!

Es esmu saskārusies arī ar vienu mīnusu, tomēr šis mīnuss vairāk ir attiecināms uz to konkrēto paku, jo ne pirms tam, ne pēc tam vairāk ar to neesam saskārušies. Vienu reizi nopirkām paku ar Huggies biksītēm, un no tām atdalījās želeja. Kā mainu bērnam biksītes, vienalga, vai bija pilnas, vai tikai mazliet sačurātas, viss dupsis bija nolipis ar želejas gabaliņiem. Ne visai patīkami, bet pēc tam pārējo septiņu mēnešu laikā vairs ne ar ko tādu nesaskārāmies, un lietojām pārsvarā Huggies biksītes.

 

wogue

Nu jau esam staigātāju pulkā un esam sapratuši, ka Huggies is the best! Tā kā mūsu meitiņa nerāpoja, tad biksiņas veikalu plauktos mūsu interesi izraisīja tikai ap gada vecumu. Pirmās nopirkām pamēģināt Pampers Let's Go (toreiz vēl bija tādas) - nepatika, jo tās ir salīdzinoši mazas (pēc kilogramiem būtu jāder, bet tas izmērs tik šaurs un apspīlēts), viegli plīsa sāniņi, maz uzsūc (iespējams, ka podiņmācības laikā tas ir pozitīvi...). Tad nopirkām Huggies Little Walkers (joprojām nevaru sagaidīt, kad mums būs nopērkamas Pull UP! Tās ir super labas! ). Sajūsmā nebijām, teikšu godīgi - jā, ērti uzvelkamas, super, ka ar attaisāmām un aiztaisāmām maliņām. Bet kaut kas nebija. Nolēmām paskatīties kas vēl atrodams mūsu veikalu plauktos un nopirkām Libero Up&Go - teikšu godīgi, ja varētu atļauties, tad pirktu tikai tās - lūk tas bija īstais, bet dārgi. Ļoti dārgi.


Pienāca šī vasara un nopirkām Pampers Active Girl - patika, ka plānas, mazā visu vasaru pa laukiem ar tām arī dzīvojās... Bet, pirms kādas nedēļas atkal nopirku Huggies (atlaidītes bija) un iemīlējos (iespējams, Pampers zemās kvalitātes dēļ). Tā nu mēs esam palikušas pie šī varianta. Tikai, kāpēc LV ir čehu ražojums? UK ir 100x labāka kvalitāte autiņbiksītēm. Un vēl reiz - kad beidzot būs Pull Up??? Un kādēļ Huggies Natural Fit ir tik maz vietās dabūjamas?


Pašai mazajai jau arī Libero dikti patika. Bet nu nevaram vairs tādas atļauties, tā nu viņa ļoti labprāt maina dupsīti, ja ir Huggies (no Pampers biksiņām muka prom un teica, ka nevilks). Vai tas atvieglo to staigāšanas - rāpošanas periodu stipri šaubos, manā skatījumā tas tāds triks uz naivākiem vecākiem, bet vieglāk nomainīt tādam staigātājam - rāpotājam ir viennozīmīgi. Nezinu, kā citiem, bet manai meitai jau vairs nepatika, ka viņu gulda uz muguras, lai mainītu autiņus. Šīs viņa maina labprāt. Pluss, ka varu ļaut pašai mēģināt uzvilkt, nav jābaidās, ka saplīsīs maliņas.

 

pattinja

Mums arī jāsaka lielais paldies Māmiņu klubam, jo ieguvām kā dāvanu šīs autiņbiksītes par filmēšanos, tā kā jau rāpojam, bet tomēr lietojam vēl Premium, tāpēc gaidu arī atsauksmes no citām mammām.

 

eduks13

Jā, mans mazais ir Mazo staigātāju pulkā. Kad www.autinbiksites.lv  bija konkurss ''Mazais Huggies fans'' tad arī nopirkām pirmo reizi šīs biksītes, jo gribējās piedalīties konkursā. Mazajam tad bija 9 mēneši.

Vai mazajam ar tām ir vieglāk pārvietoties, rāpot, staigāt, doties pastaigā?
Manuprāt, ar šīm biksītēm ir vieglāk pārvietoties, rāpot, staigāt, jo paskatoties, kā mazais aktīvi darbojas pa dienu, ko arī ar redzēt mūsu iesūtītajos video!

Arī pašreiz lietojam šīs autiņbikses un esam ļoti apmierināti, jo mazais jau staigā un šīs biksītes ir viegli uzvilkt un novilkt. Man arī patīk, ka ir viegli atplēšamās maliņas, kuras ļauj viegli novilkt, ja mazajam ir kaka.

 

rebekija

Šīs autiņbiksītes dabūjām kā dāvanu par filmēšanos Māmiņu klubā, bet tad vēl mazajam bija kādi 5 mēneši un viņš vēl ne īsti rāpoja, ne staigāja, tādēļ noliku maliņā vēlākam laikam. Bet vienu dienu gadījās tā, ka parasto autiņbiksīšu paka beidzās un mans draugs bija darbā un bija jau pārāk vēls, lai ietu u veikalu. Taisīju paku vaļā un mēģināju uzvilkt. Patiesībā nemaz nebija tik grūti dabūt virsū arī guļošam mazulim un izskatījās, ka mazais jūtas ērti un nekādas vainas. Pagaidām gan lietojam vēl Huggies Natural Fit, bet līdzko mazais kārtīgi nostāsies uz kājām, pirksim Walkers!

 

inese23gv

Mēs jau divus mēnešus atpakaļ izmēģinājām un esmu sajūsmā, par to cik tās viegli uzvilkt, jo mana mazule nav noķerama, tad kad bikses jāpārvelk .

 

dd:

Es varu teikt tikai to labāko. Manam tagad ir 1 gads un 2 mēneši un mēs valkājam tikai šīs. Gan pa nakti, gan pa dienu. Nekāda vaina. Mans bērns ir ļoti kustīgs un es viņam jau sen nekā savādāk nevaru uzvilkt autiņbiksītes kā tikai šāda veida biksītes.

 

08. Oct 2009, 20:35

mēs ar iepirkām Little Walkres... skaitās, ka uzsūc tikpat kā Premium, bet reāli vismaz uz pusi mazāk 😀 bet ērtas, mīkstas gan!! Premuim lietojam ikdienā, Walkerus, kad vajag lai mazāks tilpums, vieglāk apmainīt 😀

08. Oct 2009, 17:48

Apsveicu!😉

08. Oct 2009, 14:25

apsveicu Sandrulish😀😉

08. Oct 2009, 14:12

Ooo,cik superiigi...liels prieks!!!